/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +20 -1


    http://www.haberler.com/canakkale-valiligi-gelibolu-zaferi-kutlamalarina-6924762-haberi/

    yine bir milli bayramımız iptal edilmiş... bu sefer iptal edilen ise çanakkale zaferinin yüzüncü yılı kutlamaları... şaşırdık mı? tabi ki hayır.

    peki şimdi bunlar böyle dedi diye kutlamayacak mıyız? inadına kutlayacağız anasını satayım! onlar yasak koydukça biz çiğneyeceğiz!

    benzer bir iptal 29 ekim 2012 ankara ulus kutlamaları için yapılmıştı... neymiş efendim polis bomba ihbarı almışmış da kutlamalar yapılamazmış... bahaneye bak anasını satayım!

    sonra ne mi oldu? ankara bayram sebebiyle neredeyse boş olmasına rağmen, diğer şehirlerden gelen otobüsler şehir girişinde polisler tarafından durdurulmasına rağmen, o gün orada yaklaşık 1.5 milyon insan cumhuriyet bayrdıbını kutladı!

    planda ulustan anıtkabire yürüyüş vardı, ancak polis anıtkabire giden yola barikat kurmuş, tomalarını bekletiyordu. baktılar olacak gibi değil en sonunda yüzlerce insanın üstüne tazyikli su sıkıp gaz bombası attılar...

    peki yetti mi? hayır... biber gazını yiyenler arkaya çekiliyor, arkadan öne geçenler ise barikatı zorluyordu! 1.5 milyon insana 4-5 toma elbette sökmedi, polis barikatı yıkılmış ve insanlar gençlik marşı eşliğinde anıtkabire doğru yürüyüşe başlamış orada o gün o alanı tıklım tıklım dolduran insanlar BU MiLLET iZiN ALMAZ KARAR ALIR demişti.

    yeter artık bunca şehitlerimin kemiklerinin sızladığı... eğer bugün rahat yaşıyorsak bunları borçlu olduğumuz insanları unutmayalım. bugünlerde içinde bulunduğumuz şu acziyetimizi en azından o gün göstermeyelim!


    Sahipsiz olan memleketin batması haktır.
    Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır!



    O H A L D E V A T A N I N A S A H i P Ç I K !


    ···
   tümünü göster