/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +19 -1
    Mantklı
    Edit:ama serkan gibsen yapmaz
    Edit2:adamın dediği senden bin kat daha iyi amk serkanı. gibeyim gold incini
    Edit3:serkan dıbınakoyim serkan
    Edit4:yok lan serkan sazan.avi yapıyor bu kadar o bile saçmalayamaz.
    Edit5:yoksa saçmalıyor mu lan tereddütte kaldım.
    Edit6:sazan.avi değilmiş amk. parayı veren düdüğü çalar sistemine hayır.
    ···
    1. 1.
      +6
      Aynen panpa serkan imkanı yok yapmaz

      Bu arada hayrına up bu fikir olmalı
      ···
      1. 1.
        +3
        beni aranıza kabul etseniz de etmesenizde mantıklı panpa katılıyorum dediklerine. bide şu goldinci zımbırtısından ötürü seko iyice düştü gözümden . bu yakında sağa sola reklam doldurur ve reklamsız giriş içinde premiuminci çıkarır başımıza
        ···
      2. 2.
        +1
        kafama yattı gençler
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        hayrına up
        taklucan the zamane yemişincisi :(
        ···
      4. 4.
        +1
        Süper olabilir rez alayım şuraya
        ···
      5. 5.
        +3 -4
        Bizler kim miyiz? Bizler asil kan taşıyan tapınak şövalyeleri, inci sözlüğün derin devleti, derin incileriz. (bkz: tapınak şövalyeleri) inci sözlük her sapıttığı dönem ön plana çıkıp sözlüğün zütünü kurtardık şimdi de yine bunu yapıyoruz.

        edit1: bir panpamız yeni ama kaliteli üye napacak diye sormuş. cevap: yeni üyeler yani içimizden olmayanlar bizlerden 3 şövalyenin kefil olması durumunda (örneğin profiline tıklamasıyla) tapınağı görebilecek. gümbür gümbür geliyoruz. destekleyin sorun ve şukulayın.

        edit2: bir panpamız da "güzel bir öneri. ama oraya girme kısmına kim nasıl karar verecek" demiş. cevap : sözlüğün sonuç olarak bir veritabanı var. ilk üyeler buradan ayıklanacak. örneğin ufak bir veritabanı sorgusuyla 2011 yılından önce üye olup, 50 den fazla şuku alıp, 20den fazla başlığı olanlar gibi. (sayılar tamamen uydurmadır.) bu şekilde ilk şövalyeler seçilecek. sonra bu şövalyeler kaliteli adamları kutsayacak (profiline girip + verecek) eğer 3 tane şövalye + verirse, yeni üye olan kişi de şövalyeler içine katılabilecek.

        edit3: bir panpamız özel mesaj ile neden tapınak şövalyesi dediğimizi kafir olup olmadığımızı sormuş. cevap : güzel panpacım, olay temsilidir. inci sözlük bizim bir nevi mabedimiz biz de onun savaşçılarıyız. bu sebeple tapınak şövalyesi diyoruz. şövalye seçkin kişidir, tapınak ise kutsal mekan. evet işte tam aradığımız şey!

        edit4: tapınakta nesil olayı nedir nasıl gelişir? cevap : tapınağın ilk nesili otomatik veritabanından girilenler olur. sonra her yıl için nesil değişir. örneğin 2016 yılında tapınağa girenlere altın şövalye, 2017de girenlere bakır şövalye gibi. (tabi başka isimler de olabilir, bu konu tartışmaya açıktır.)

        edit5: serkanın mesajıdır : arkadaşlar size güzel bir haberim var.kısa bir süre önce eski tasarımı yeni formata entegre etme kararı aldık ve kısa süre sonra eski tasarımı aktif hale getireceğiz. bunun içinde sözlük içerisinde gold inci özelliğini aktif edeceğiz. aylık ufak bir destek ile hem bazı özelliklerden faydalanabileceksiniz, hemde inciye-server masraflarına-editör masraflarına katkıda bulunacaksınız. detayları kısa süre sonra anlatacağız * tapınak şövalyeleri olarak cevabımız : ek olarak bize ait tapınak ve izole olma özelliği istiyoruz. bizden olmayanların giremeyeceği bir mekan. bir tapınak. bide para istemek nedir?

        edit6: serkan neden bizi anlamamakta ısrar ediyorsun? tek sorun görüntü değil, gerçek üyeler biraz isole olmak istiyor yıllardır buradayız. gizli bir arka bahçesi istiyoruz. gold inci dediğin şey bunu karşılamıyor. kendimize özel ve elit bir mekan istiyoruz.

        edit7: tapınak şövalyelerinin istekleri yerine gelene kadar isyan büyüyecek ve ihtilal olacaktır. biz barış yolu ile bu sorunu çözme taraftarıyız mösyo serkan.

        edit8: biz özgürlüğün ve mabedimiz inci sözlüğün kurtulmasının temizlenmesinin taraftarıyız serkan. kapitalizmin ve sınırlamaların değil. para pul hallolur. süleymanın işçileri kaçarsa, mabed yıkılınca onu onarak kimseyi bulamazsın. bizler süleymanın son işçileri, incinin tapınak şövalyeleriyiz.

        edit9: bir panpamız yeni sözlük açın serkana muhtaç mıyız demiş. cevap: hayır elbette muhtaç değiliz fakat inci sözlük kardeşliğimizin başladığı yerdir. evimizdir, mabedimizdir. biz de bu mabedin en eski üyeleri olarak kendimize özel bir bölme talep ediyoruz. bu fikrin akabinde gold inciyi ortaya çıkardılar. kısmen fikrimize yakın fakat tam anlamıyla değil. para olayını gönüllülere devretmelisin serkan, bir sürü gönüllü aylık ödeme yapar (ben dahil). ama şövalye olmak ayrı bir şey.

        edit10: vallahi shaggyi özledik, vallahi dedeleri özledik, vallahi baykuş reyisi özledik, vallahi gececileri özledik

        edit11: atalarının yazdığı "işten çıkarken adama ingilizce am günü yağ" cümlesini bilmeyen nesiller istemiyoruz ! işte bu yüzden tapınak şövalyeleri olarak geliyoruz.

        edit12: bu sistem yeni üye düşmanı mı? cevap: hayır. bu sistem kaliteyi özel ve ferah bir konuma getirmeyi hedeflemektedir. daha evvelde belirttiğimiz üzere şövalyelerin kefaleti ile yeni üyeler de tapınağa girebilir. tapınak normal sözlük içeriğinin düşmanı değildir fakat bir ayrıcalıktır. bu ayrıcalığı hepimiz hak ediyoruz ve hak ettiğimizi alacağız!

        edit13: neden golda karşıyız? çünkü gold parayı veren düdüğü çalar mantığı olacak. halbuki gönüllü bağış yapabilecek yığınla insan var burada. burası bizim evimiz serkan, kim evine giderken erzak almaz ki? sen istesen de istemesen de bu isyan büyüyecek. gold üyeliği saçmalığını bir kenara at ve mantıklı ol. parayı gönüllüler yatırsın.

        edit14: bir arkideşimiz "tarikat mı lan asdasfas" demiş. evet bebeğim, inci tarikatı, tarikatın tapınağı ve elbette şövalyeleri olarak geliyoruz.

        edit15: serkanın atarlı cevabına cevap : bak güzel kardeşim iyi ettin burayı kurdun. şaka yapıp takılıyoruz sana arada alınıyorsun anlıyoruz ama özünde iyi adamsın biliyoruz. şimdi tonbul yanaklım, sırma saçlım. diyorum ki "PARA MESELE DEĞiL AMK, SEN FiYATI SÖYLE AMK BiR SÜRÜ GÖNÜLLÜ iNSAN VAR. AMA PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR DEME BiZE.". Bizler bambaşka bişeyden bahsediyorken senin kafan. Daha dikkatli oku bak ne diyoruz.

        edit16: Şövalyelerden akın akın mesaj geliyor, bu iş güzellikle olmazsa kanlı bir ihtilal olacak serkan. Bayrağı birileri alıp incinin burçlarına dikecek !

        edit17: mabedimizi terk etmeyeceğiz. uğruna savaşacak ve alacağız. ilerleyen süreç için operasyon planımız var. destekleyen herkesle bu işi çözeceğiz. destekleyin, destekleyin, destekleyin !

        edit18: Yalan söylemeyecek ve aldatmayacağız. Ben bu yüzden sözlük üyelerinin önüne ucuz vaatlerle gelmeyi reddettim. inci sözlüğün kaderi bizim elimizde, yalnızca bizim elimizde ! https://www.youtube.com/watch?v=Z3R5Qg6g5VY

        edit19: operasyon planımız var ve bu boş bir iddia değildir, yönetimi ele geçirebiliriz. biz bu işi güzellikle yapma taraftarıyız.

        edit20: http://inciswf.com/1544549.swf

        edit21: güzel bir fikir yollayan pampamızın önerisi mantıklı geldi. diyor ki: tapınağı görebilme olsun en azından feyz alsınlar ama yazamasınlar, huzurunu bozmasınlar kimsenin. evet güzel fikir. (bunu da eklemiş olalım.)

        edit22: serkan kaç paraysa söyle aramızda toplayıp alalım şurayı, sen de yine adminlik yap bir çeki düzen verelim. bak güzel güzel anlatıyoruz.

        edit23: serkan istediğini yapabileceğini zannediyor ama yanılıyor, burası serkanın yatak odası değil, burası iNTERNET. mabedimiz inciyi kurtarmak için gerekirse bir iç savaş çıkartmaktan çekinmeyeceğimizi belirtmek ister ve dört sene öncesini hatırlatırım. güzel müziklerle ruhunuzu dinlendirin şövalyelerim: https://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4

        edit24: bu iş artık hayat memat meselesi oldu, direnişe gelen herkesi selamlıyor ve destekliyoruz. bir kardeşimizin yandaki başlığını da destekliyoruz. (bkz: gold incini giberim senin)

        edit25: gotik boga yi selamlıyor ve "in ci we trust" diyoruz. ! ! !

        edit26: ihtilal için gözümüze uykuyu sürmedik, bekliyoruz ! barışla çözeceğimize inanıyoruz !

        edit27: sönmez reyis bile sözlüğün anasını gibtiler abicim nerde o pırıl pırıl gençler dedi. hürmetler reyis.

        edit28: sana sözlüğü birlikte kalkındırma fikri sunuyoruz serkan, bu sözlüğü seven burası için çalışacak yetenekli nice insanlar var. sen neye ihtiyacın varsa onu söyle biz sana sahip çıkarız.

        edit29: yeni bir sözlük ya da sözlüğe zarar vermek gibi fikirler gündem de değildir. asil tapınak şövalyeleri böyle bir şey yapamaz. mabedimizi hep birlikte kurtaracağız.

        edit30: bay çörçile (serkana) https://www.youtube.com/watch?v=mbKEnf_o4Ik

        edit31: lhes panpamızın kepsi http://imgim.com/qjq9g3.jpg

        edit32: silik yiyeceksin gibisinden mesajlar geliyor. gülerim böyle işe! of amina koyum hele sukur olarak derim ki "fikirler silik geçirmez beyler" ve müziğimi açarım https://www.youtube.com/watch?v=ahyvWheMRkg

        edit33: inci sözlük bizim anamızdı sen bizim anamızı gibmeye kalkıştın serkan, tapınak şövalyeleri olarak sözlüğün namusunu kurtarmaya geliyoruz. ekstra para verene özellik vermene bişey demiyoruz ama zaten hakkımız olan şeylere para bağlamak saçmalık. ne kadar paraya ihtiyacın olduğunu sen söyle bize. belki hep yukarılarda olduğun için tabanda nasıl kardeşlikler döndüğünü hiç görememişsindir.

        edit34: yeni güncellemeleri aşadağıki yorumda (2.1.5)

        edit35: Buradan devam ediyoruz asil şövalyeler !

        edit36: Gün batımına kadar serkana süre, kademeli olarak "Armageddon Operasyonuna Geçiyoruz." Talimatlardan buradan verilecek.

        edit37: savaş büyüyor. Talimatları takip edin.

        edit38: @2.1.6 serkanın ajanıdır bilginize. bizler yeni üyeleri yeni incileri dışlamıyor aksine adam akıllı yetişmelerini sağlıyoruz.

        edit39: şövalye listesi oluşturuyoruz.

        edit40: sözlüğün geleceği sizlerin elinde şövalyeler.
        Tümünü Göster
        ···
      6. 6.
        +3 -6
        Öncelikle şu "Tapınak Şövalyeleri" projesini açan , katkıda bulunan , yardım eden herkesin bi dıbına koyim baştan. Mantıksal olarak biraz uğraş sonunda böyle biryer açılması hayal değil hemen yapılabilir ama şunu belirtmek isterimki böyle biyer açıldığı taktirde yeni inciler nasıl yetişicek ?

        Hadi eskiler orda toplandı komedinin dıbına koydular. Yeni incilerimiz oraya yorum yapamicağından moralleri düşecek ve yok olup gidicekler. Ve siz binler eminimki oraya adam seçmek için torpil yapacaksınız.

        Bide burda herkes toplanmış olsun yapılsın diyor. Lan dıbına koduğum yapılsa sen alınmican yavşak neyin kafasını yaşıyon. Adamlar miss gibi giricek sen sap gibi ortada kalıp seçilmeyi beklicen.

        Ayrımcılığı izoleştirmende ayrı bi ironi zaten. Öyle bi duruma gelmişki başlık yorum yapanlar kendilerine ayrımcılık yapılacağının farkında değil.

        Eski ruh kalmamış falan diyorsun. Amk konu açıp milleti bilgilendiriceğine yaptığın şeye bak. Mal mal şeylere şuku vermemelerini şukunun öyle kolay kapılmadığını söyle.

        @1 Bu ülkeyi bölmeye çalışan yavşaklardan farkın yok. Biz bir bütünüz. Bazılarımız iyi olucak bazılarımız kötü. Birbirimizi dengeliceğiz böyle.

        Şimdi gibtir git burdan.
        ···
      7. 7.
        +5 -1
        Öncelikle kürt musun diye sormak istiyorum sonrada varım diyorum şukunu veriyorum
        ···
      8. 8.
        +1
        Bu kadar insanı toplamışken yeni bir sözlük açın. Açıktan değil mesajlar aracılığıyla yayarsınız. serkan serkan diyosunuz sözlüğün sahibi adam sözlük bile adamın soyadı amk yenilik lazım. Bir insanın soyadından oluşan platformun eninde sonunda bu hale geleceği belliydi zaten.

        Sözlükspotu boşverin onun yerine http://sozlukscripti.net kullanarak yeni bir sözlük oluşturun. Aktif üye sayısını koruyabildiğiniz sürece proje sönüp gitmeyecektir.

        Anka sözlük gibi sağda solda reklam yapmayın. Bu yeni projeden serkanın haberi olmasın. Eğer olursa iş işten geçmiş olsun.

        Bi de bazı kesin kurallar koyarak bozulmayı engellemelisiniz.

        Her şeyden önce bu inciden ve sözlüktspottan kurtulmak lazım.
        ···
      9. diğerleri 6
    2. 2.
      +4
      birazdan silik yer. benim 'nostaljinci' projemin olduğu başlığı komple silip üyeliğe silik atan adam bunu da siler amk.
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      @1 haklı
      ···
    4. 4.
      +1
      Fikir güzel ama özerklik diyince aklıma direk kürtler geliyor panpa. Sonra Şövalye olan dıbına koyacak ortalığın. Nick6, para vs karşılığı +oy satanlardan sonradan Şövalye olup orayı trollemek için herkese +oy verenlere kadar bin tane şey çıkacak. O iş olmaz hocam bırak
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster