/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -29
    adamlar haklı amk. bi gibe yarayın da devlete yük olmayın. öküz müsünüz acaba 3 kerede dersi veremiyorsunuz. haklı adamlar yüksünüz olm devlete. dertleri bırak okulu da bi gib ol okumayacaksın sen demek ki demek sana. anlayın da kurtulalım lan.
    edit: yeri geldi bu adamlar kaldırdı harcı. her konuda nefret ederim ama bu konuda hemfikiriz heriflerle.
    edit2: eksileyenler babaları evde işte çalışırken bunları okutmak için zütü düşerken karı kıza takılıp okulu uzatan huur çocukları. banane olm ne gib yiyosanız yiyin ama sizi öderken görmek hoşuma gidiyo hahahahaha. oy mu versem lan bunlara acaba bu sefer hahahaha
    ···
    1. 1.
      0
      işletme mezunu değilsen ne olıyım huur çocuğu
      ···
      1. 1.
        -1
        dooot. yanlış cevap canım. emin ol senin başlasan bitiremeyeceğin bi yerde okuyorum. ve düşüncem aynı. çoğunuz gibko gibko bölümlerde 3 kere üst üste kalın sonra harç alınınca devlet harç alıyor. e ilk fırsatlarınızı değerlendirin de sonrasına bakılır.
        ···
      2. 2.
        0
        hep öyledir zaten en iyi kızı sen gibersin en iyi okulu okursun en uzunsun en büyük gib sende amk ama sabah akşam incide millete babalan
        ···
      3. 3.
        0
        canın ne isterse onu düşün. ben de sana herhangi bir anadolu şehrinde mühendislik okuyup kpss kovalayacağını ön görüyorum. olm gerçekelr bunlar gerçekler. kafayı kullanın azıcık. ama istersen özelden resmi çakayım sus saygı duy biraz. bu arada gib konusunda iltifatın için eyvalla.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1
      lan gerizekalı... babam öldü 1 yıl ara verdim okula nolacak ? sırf 1 yıl uzattım diye niye benden artı 1000 tl istiyor devlet ?
      ···
   tümünü göster