/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -2
    selam ben 24 yaşında 190 boyunda yakısıklı bir delikanlıyım Normalde telefon ile fazla uğraşmam sadece sözlükte falan takılırım öyle trollük yaparım asosyal biriyim ama bu yaşadıklarımı sizlere anlatıyorum. telefonuma bır cagrı gelmıstı. numarayı tanımıyordum gerı aradım bır oğlan çıktı. adı ali. beni sözlükten tanıdıgını soyledı, kapattım. dedim birisi trollemeye calısıyordur kesin. ama pesınden yine aradı ve sesımı begendıgını konusmak ıstedıgını soyledı. dayanamadım tamam dedim. bu sekılde mesajlasmaya basladık. bekar oldugunu okumadıgını evınde kardesıne baktıgını, sevgılısının kendısını kandırıp evlenmedıgını ama canının cok sex ıstedıgını soyledı bu sekılde uzun bi ay kadar mesajlastık konustuk ama hergun telde boşalıyorduk. bırgun adresını verdı ama gece gelmem gerektıgını annesının koye gıdecegını soyledı. dedıgı saatte adrese gıttım. benı kapıda karsıladı daha kapıyı acar acmaz kucagıma atlayıp boynumu dudaklarımı emıyordu. neyse salona gecıp koltuga oturdum sıgara ıcıp sohbet ettık bana gonderdıgı resımlerden farklıydı. yasıda buyuktu. kıvırcık saclı uzun boylu esmer ama kalçaları cok ciksı bır oğlandı.

    saatin geç olduğunu oldugunu soyledı.ama o saatten sonra oradan ayrılamazdım cunku bılmedıgım bır yerdı. artık olan olmustu. sureklı benı opuyor benımkı oksuyordu yatak odasına goturdu benı. nasıl oldugun anlamdan ıkımızde cırılcıplak kalmıstık.

    kalçaları muhtesemdı ben hemen kalçalarını opmeye baslamıstım. o akşam 5 kere beraber olduk doya doya bagıra bagıra zütünü gibtim. sonrasında yannanımın tadı damagında kaldıgını ve sureklı benimle sıkısmek istedğini söyledi. O günden beri arada bir gidip zütünü parçalıyorum.
    ···
   tümünü göster