/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +118 -8
    Biz bu sözlüğe geldiğimizde geceleri uyumadan bekleyip üyelik alanlardanız. Nesilcilik kölecilik ile yetiştik. Gece Sohbeti ile büyüdük gibertmelerle eğlendik. Liseye Gidiyordum Ozamanlar Şimdi Askerden Gelmiş Olacaktım Gitse idim.

    Sözlüğü Sırf Tasarımı içinde Sevmedik. Önce Caps dediniz. Destek verdik. Çoluk Çocuk doldurdunuz Ses Etmedik bizde Çocuktuk dedik.

    Moderatör Kadrosunda Problemler Oldu Savaş Çıktı Kimse Çıtını Çıkartmadı. Muhabbet için Geliyorduk Buraya Ne caps için Nede Ünlü Olmak için. Asla Ama Asla Yanlış Anlaşılmasın. Tasarımla Alakası yok. Para Hırsı Bitirdi Bu Sözlüğü. Sadece Para Hırsıda Değil Ünlü Olma Hevesi yada Çıkarcılar vardı sözlüğün içinde. Sırf Küfür Edip Kendi içimde Sakladığım ' Hayvanı' dışa vurmak için giriyordum Sözlüğe. Malesef Bakıyorumki Diktatör dediğin rte den dahada beter olmuşsun serkancım. üzülerek Söylüyorumki Onca silik Attığın Karaktersiz Dediğiniz insanlar (erkek kız dahil) inan bana Onlar bile oturup üzülmüştür sözlüğün bu içler acısı haline. Eğerki Caps üzerine kurulu bir sözlük istemiyorsanız. Sözlüğe giriş Yapmayın !. Eski Günlere Dönmek istiyorsanız Offline Olun. Reklamlara tıklamayın. Anlasınlar Eski Userlerin ve Eski tasarımın nesilciliğin değerini. Hadi Bizden Bukadar Kolay gelsin Sana ve Sözlüğüne serkancım. silik yersem asli ♥ ( Beraber başladık ilk O ayrıldı Şimdide ben ) Eğer Tasarım Değişmiyeceksede Hesabımın silinmesini istiyorum. Teşekkürler.

    Not: Logomuz Bile değişmiş Yazıklar olsun.
    ···
   tümünü göster