/i/Tespit

https://scontent-b.xx.fbc...80b5a4729&oe=555A4F86
  1. 1.
    +4 -2
    geleneksel padi1 ile tespitlere hoşgeldiniz ben erdem çeberler değilim ama daha önceki tespitler çalınıp trende çıkmıştı burdan adını analım ölmüş bir arkadaşımızdır kendisi tini şad mekanı uçmağ olsun



    1-Saf köylü kızı tip



    En iyi en terbiyeli olanları bunlardır. Aile terbiyesini almışlardır. Yemek pişirmesini ve çocuk bakmasını bilirler negatif özellikleri ise biraz paraya düşkün olmaları biz bu tür kızları ilkokulda masasına örtü olan tipler diye biliyoruz.





    2-Kezban tip I



    Bunlar bıyıklı olur genelde kenar mahallelerde yaşarlar odalarında mutlaka ama mutlaka selena ya da sihirli annem gibi gibik dizilerin posterleri olur.2 de 1 olmayan sevgililerini anlatmaları ve kollarına faça atmaları ile ünlüdürler.





    3-Kezban tip 2



    Bunlar genelde orta halli olur babalarının prensesleridirler bunlar türkiyede çoğunluk olan kezban tipidir justin 1d gibi gibik şarkıcıları dinlerler tip 1 e göre daha zengindirler her kısım da bulunabilirler hepiniz 4-5 kez karşılaşmışsınızdır.





    4-Tumblr girl



    Şahsen aralarındaki en karaktersiz en huur çocuğu tip budur. Erkek hastasıdır bunlar tarih ndıbına hiç bir şey bilmezler vatan sevgisinden yoksun oldukları gibi marjinal olmak için pkk dhkp-c gibi gibik şeylere katılabilirler genelde popidirler ve halk elemanlarının çok canlarını yakmışlardır geneli güzeldir zaten tumblrcılar ile ilgili bir incelemeyi yapmıştım.





    5-Sosyal tip



    Bunlar da iyidir ama bakın buradaki sosyallik instagram twitter değil tabikii bu tipler hayatlarını dolu dolu yaşadıkları için iyi huylu ve iyi kalplidir Türkiyede sayıları pek azdır. Babaları hakim-savcı-mali müşavir-küçük şirket sahibi ve zengin kişilerdir.Olanların şahsen iyi değerlendirilmesi gerekir ama pek vatan sevgisi taşıdıkları söylenemez kemalist takılırlar bu tip büyüyünce chp li milf teyze olabilir izmirli çıkma olasılığı yüksektir.Güzel hatunlardır.





    6-Aşırı zengin tip



    Bunlar görmemiş tiplerdir kürk ve dar pantolon giyerler altlarında muhakkak en pahalı bir spor ayakkabı ya da bot vardır ellerinden son model telefonlarını düşürmezler ikide bir lüks mekanlarda bildirim yapmaları ile ünlüdürler avm denen gibik yerlere giderseniz bu türü belgesel çekecek kadar görebilirsiniz. Kolejleri ve nemli yerleri sever böyle yerlerde çabuk çoğalırlar.





    7-Aşırı fakir tip



    Fakir derken kendi halindeki aile kızından bahsetmiyoruz tabi. Kesinlikle uzak durulup kendi haline bırakılması gereken tiplerdir fazla yaklaşırsanız ısırabilirler. Bunlar arsız bela dinleyip uzun eşşek oynayan tiplerdir. Mahallelerinde muhakkak 2-3 tane jiletçi abisi olur bunların UZAK DURUN !Laf söylerseniz çıkışta tüm mahalleyi toplama gibi bir özel yetenekleri vardır.Geneli malum ırktandır.




    bir tespitin daha sonuna geldik diğerinde görüşmek üzere
    ···
   tümünü göster