/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -4
    Sözlüğün yarısı cidden klavye delikanlılarıyla dolmuş. Hepsi gelmiş buraya vatanı seviyor rolü yapıyor ama Vatan söz konusu olduğu zaman, her hangi bir savaş çıktığı zaman kılını oynatmaz bu huur çocukları! Anca kitaplar yazarak, sanal klavye delikanlılığı yaparak Milliyetçi, Vatanı seviyor rolü yolu yaparlar.
    Komünistlere, anarşistlere küfredeler!

    Lan siz Komünist nedir biliyor musunuz he! Siz gerçek bir Komünist kadar vatanınızı sevin, vatanınız uğruna canınızı vermeye göze alın sonra gelin küfredin, hakaret edin, iftitralar atın.
    Bir komünist vatanının her daim ilerlemesini ister, yenilikler üstüne yenilik getirir. Vatan her daim ilerler ve güçlenir! Sanal klavye delikanlılığı yapmaz, ırkçılık yapmaz, gibik gibik küfürler etmez. Bir komünist halkı için kendi canını feda etmeyi göze alır. Ama nedense kendini milliyetçi olarak tanıtan, türk olarak tanıtan çoğu kişi bunu yapmaz, sadece kendi zütünü nasıl kurtaracağını düşünür.

    Yazık cidden yazık bir şey demiyorum. Tek diyeceğim Vatan için bir olay yaşandığı zaman umarım vatan sevginizi o zamanda gösterirsiniz.

    Yıllardır siz<den daha çok Vatanını sevenlere iftiralar attınız. Onları dışladınız. Halbuki hiç biriniz onlar kadar vatanını sevmedi. Örnek vermek gerekirse Nazım Hikmet!
    Nazım Hikmet vatan sevgisini şiirlerinde belirtti, savaşlar gördü, savaşlara katıldı ama en sonunda vatan haini denilerek ülkeden kovuldu, dışlandı.
    ···
   tümünü göster