/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    demek istediğini az daha aç bin yardımcı ol şu güzel kardeşine
    ···
    1. 1.
      +13 -1
      olm gidiceksin kimsenin yazmadığı, kimsenin ilgilenmediği kızları bulacaksın, çirkin olanları işte. aralarında biraz gideri olanlar bile olabilir. işte onlara yazıcaksın, arkadaş olarak başlayacaksın önce. kızın zaten hiç erkek arkadaşı olmadığı için zamanla senden hoşlanmaya başlayacak sonra kanka seviyesinden sevgili seviyesine yatay geçiş yapacaksın. sonra diğer kızlar diyecek ki bunun sevgilisi olduğuna göre iş var demekki bu binte diyecekler ve diğer kızlara da güven vermiş olacaksın, çirkinden güzele doğru yavaş yavaş gideceksin.
      ···
    2. 2.
      +9
      mantıklı konuştun bu dediğini uygulamaya geçiricem bakalım sonuç alabilecekmiyim ilgilendiğin için teşekkür ediyorum bin
      ···
    3. 3.
      +2
      kanka olayına hiç girme, benim vardı bir kanka sarışın taş gibi bi hatun, bundan hoşlanıyodum, 4 sene sonra açıldım(oha aq bende baya bi şansımı zorlamışım) bu kadar süre olmasının sebebi arkadaşlığımızın bozulmaması içindi, sonra kız bana dedi, ben seni arkadaş olarak görüyorum böyle bir şey olamaz, 4 senedir ne konuşuyoruz ne de görüşüyoruz. öte yandan şu an bende senin durumundayım (bkz: 21 yaşında bakire)
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster