/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +1
    fenerbahçelilik şudur panpam:

    - öyle yalan kaynaklardan dogma bilgilerle " 7 gol attık eki eki " demez fenerbahçeliler. 6 tane sallar en büyük rakibi dediği takıma daha sonra işine devam eder.

    - bursaspor şampiyon olduğunda 2. den bile 10 puan yiyen bir takım olmamıştır fenerbahçe ve bursaspor'un şampiyonluğuyla alay edecek kadar düşmemiştir. önce kendi tabağındakini yer fenerbahçeli.

    - fenerbahçeli uefa kupasıyla ve süper kupayla dalga geçmez. bunu kazanan dalyarakların 15 yıldır bu kupayla övünmesine dalga geçerler. hele bu dalyaraklar " avrupa fatihiyiz zaaa xd xd " derler ki oraya hiç girmiyorum.

    - kendi taraftarına hırsız diyen, r. madrid ve barcelona'da 2 sezon boyunca yedekten gire gire 30 maça anca ulaşabilen, teknik direktörken kendi taraftarından hayatında duymadığı küfürleri duyan, kendi yönetici tarafından " ağlayarak " istifaya davet edilen bir adamla alex'i kıyaslamak cidden absürd. kabul ediyoruz bu hatamızı.

    - en azından zütlek galatasaray taraftarı gibi " iyi gün taraftarı " değildir. bu ipneler 2-3 ay önce " prandelli'nin amk, giberim böyle galatasaray'ı " diyebilmekteydiler. fenerbahçelilik bunu gerektirmez. 3 temmuz'dan beri darbe üstüne darbe almış fenerbahçe'yi hiç bir zaman desteklemekten bıkmamıştır fenerbahçeliler ve her zaman takımıyla gurur duymuşlardır. ki fenerbahçe şuanda türkiye'de en çok gelire sahip olan kulüp, en başarılı spor klübüdür.

    - bu ipneler bizim sahamızda kupa kazandıklarını hiçbir zaman unutmazlar fakat ali samiyen 2007'yi çok cabuk unurlar. fenerbahçe 33. hafta da galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yenip ağzına boşalmıştır ve şampiyonluk sevincini tekrar kutlamıştır.

    - en azından vergi kaçakçılığını dibine kadar yapan, takımını ölümüne ekonomik krize sokan üstelik basketbol takımının maaşlarını bir türlü ödeyemeyen, şampiyonlar ligi'nde oynamasına rağmen gib gibi bir gelirle idare eden başkana 2 sene tahammül eden takımı tutturmaz sana fenerbahçelilik. sahi ya napıyordu o başkanınız?

    - huur çocukluğu nedir bilir misiniz? burak yıldırım'ı, mühendis oktay'ı, masum leeds taraftarını, sırbistanlı marko ivkovic'i öldüren taraftardır huur çocukluğu. hangi taraftar olduğunu ne siz sorun ne ben söyleyeyim.
    ···
   tümünü göster