/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +20
    Amk memleketinde ozgurluk kalmamis arkadas insana evinde bile rahat yok her yerde bi baski hakim.

    ben ogrenci oldugum icin memleketten uzak baska bi yerde kaliyorum ilk sene yurttaydim ikinci sene eve cikacaktik arkadaslarla bunlar baska birini buldular beni satti huur cocuklari ben de tek basima tek oda 1.katta bi ev tuttum.

    amk ulan dedik kendi evimiz ya istemigimiz gibi gezeriz. cikardim donu filan ciripciplak dolasiyorum evde. bir yandan da oo you touch my tralala swfdeki adamlar gibi dans edip egleniyorum kendi capimda

    neyse bugun bakkaldan cikarken bi dayi geldi yanima iste sen evde ciplak dolasiyormussun filan sok oldum. ona ne oluyorsa. evet dedim. bi daha oyle dolasma karimiz kizimiz var birinci kattasin herkes goruyor ya da bi perde al evine dedi. ben de orasi benim evim ne yapacagimi siz soyleyemezsiniz oldu olacak saat kata yemek yiyecegimi de soyleyin deyince tam gozumun ustune gecirdi yumrugu huur cocugu. o vurunca mahalleli de ulan bacimiz var diye girmeye basladilar.

    adam vurana kadar bacin yok muydu huur cocugu adam vurunca haber mi geldi bacin oldu diye o zamana kadar vurmadin neden vuruyon. bu halk cok cabuk gaza geliyor amk.

    Not:: sirtim cok kotu agriyor.
    ···
   tümünü göster