/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    Öncelikle bayadır yoktum hepinize
    Tengri'nin seldıbını getirdim beyler sa
    Bütün çocuklar huur evlâdıdır niye mi ?

    Alayı istisnasız görgüsüzdür. Elindeki dondurmayı akranları kıskansın diye gözlerinin içine baka baka yerler dıbını gibtimin binleri.
    Hepsi beyinsiz birer huur evlâdıdır işte alışverişte dışarda çikolata için ağlamaktan asla çekinmez utanmaz para var mı yok mu dinlemez basar Zıngak diye ağlamayı.
    Hepsi çok bilmiş olur bu binlerin Alayı ayştayn sanki amk. O öyle değil böyle Olcak sen ehsin o cici derler falan fistan.
    Mal mal Şeylere inanır korkarlar gece yatağınızdan uyandırır " gargamel gelicek korkuyorum " derler. Gargamel diye bişryin olmadığına inandıramazsın da. Hepsi ispiyoncu huur evlâdıdır elinden oyuncağını al hayatını giber senin herkese ağlar polise bile. Hepsi kıskanç Ermeni tohumudur. Arkadaşlarının mutlu Olmasını hiç çekemezler biz de haftasonu lünaparka gittik derler. Üstüne yalancıdır bu amın evlatlsrı evde işyerinde vazo kırdığında falan öyle bişeyin varlığından haberdar değillerdir suçu başkalarının üstüne yıkarlar.
    istisnasız hepsi bilmedikleri her işe atlarlar , araba sürmek isterler mümkün olmadığını anlatamazsın. Oturtursun koltuğa Ayakları yetişmez ağlarlar amk. Birbirlerine zarar vermekten Asla çekinmezler güçlü ve aksi bir çocuk diğer çocukları her zaman döver ve ezer.

    Gördünüz hepsi istisnasız huur evladıdır.
    ···
   tümünü göster