/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +26
    Tekrar merhaba arkadaslar yeni bir hikaye oncelikle biraz konusmak istiyorum sonra baslayacagim. aciklayim kisaca

    Icerigi : Ask&Romantizm&ihanet&Intikam&AzFerre
    Not; bunun kitabini kendim cikarttirdim ama kendime sakladim hep gunluk tarzindaydi. ama kitaptakini direk yazmicam ben hissettiklerimle beraber yazacagim. Efsane bir hikaye olur umarim. Yani kisaca Liseli azgin ferreciler gelmesin lutfen.
    Ve yazacagim hikaye diyalog ve gunluk tarzinda olacak daha cok tarihli zamanli ve resim atacagim ikimizin resimlerini ama bu kez
    simdiden yalancilar cikmadan 100 realdir yemin ederim hic bir yalan yoktur Basliyalim biraz bakalim nasil olucak..

    12 Subat 2008' : Lisedeydim 9.sinifi tekrar ediyordum o sene hersey guzeldi ortam arkadaslar makara hayatimda Ask ifadesi yoktu. Ask filmlerini izledigimde guluyor dalga geciyor boyle sey mi olur diyordum fedakarlik kelimesini tanimiyordum.
    Sadece aklim fikrim ferre ile doluydu baska birsey dusunmuyordum her kizla yatmak istegim vardi. Ozellikle ilk 9.sinifin yarisinda okulu biraktim ve evden hic cikmadim kiz teni gormedim. okadar fenaydim ki. 12 Subat 2008'de yine berbat bir pazartesi sabahinda okula uyandim. kiyafetlerimi giydim servisime ciktim. Okula gittim , okulda am pesinde kosuyoruz butun gun tabi , Aksam oldu Servis'e binecektik iste hersey burada basladi Arka tarafta yer kalmamis milletle bagrisiyorum gibtirin gidin amk ayakta siz bekleyin ben enayimiyim falan diye servisci Adnan bey'de bana one otur Kubra'nin yanina dedi.
    kubra kim adnan amca dedim. baktim onde yemin ederim yine kut sac siyah ustunde ceketi var biri oturuyor sessiz sakin.
    Onde kapiyi actim kiza buyur dedim. Kiz ben once inecegim galiba sen gec dedi bir gulusu vardi beyler yemin ediyorum size icine isler insanin
    Bindim servise oturuyorum ulan ezilip buzuldum kiz benden 1 yas kucuk ama 1 sinif ustte gec basladim bide ondan ama yinede kendimi kucuk hissediyordum.
    O mesaj yaziyor bir yandan ben adnan amcayla trafikteki muallaklere kufrediyorum falan arada guluyor baka kaliyorum mal gibi yuzune. Adliye'nin onunde kirmizi igibta durduk cok sicak oldu ya cami acabilir miyim dedi Adnan beye bende ac ac dedim. Adnan beyle goz goze geldik , ac kizim dedi.
    Acti yesil yandi amk Adnan beyi drift yaparcasina bir U dondu. ordan bir parfum kokusu geldi derime isledi ne derisi amk vucuduma isledi o koku beynim sallandi atesim falan cikti. yol 1 saat suruyor zaten , onun evinin onune geldik soyle bir inceledim etrafi bize 3-4 km uzaklikta cok yakin yani , Parfum kokusu sinmisti heryere cogalan bir koku dayanamiyordum bunun arkada oturan bir arkadasi vardi Merve diye dedim Merve telefona bak mesaj attim
    bu kiz kim acayip tatli ben nasil konusabilirim
    oda yarin ben konusurum bisey soylerim sana dedi
    Yuregim kipir kipir oldu. Eve Hansel gibi ziplayarak girdim amk millet bakiyor hayirdir falan gibisinden. Cok mutluyum gibsen kimse keyfimi bozamaz diyorum kuzen var sofrada beraber yiyoruz yemegi amk muallaksi yemegi yerken sofrada bir ossurdu pekekent burnum tabaga dustu mk lafta bosa gitti..
    Tum gun onu dusundum parfumunun kokusu burnumdan dusmedi. hani baska birsey koklamak istemiyordum o koku gitmesin diye aksam yatagima yattigimda hayal ettim durdum beni kabul ettigini hic umidim yoktu. Okulda seveni cok niye beni secsin amk okulda bir seklimde yok ki diyordum icimden.
    13 Subat 2008(Sabah) - Devam ediyim mi beyler&bayanlar ?

    Edit: simdi ismi ferresiz yaptik ya kimse gelmez :D sonra vay efendim niye gibtim yazdin yok ferreli yazdin *
    ···
   tümünü göster