/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +10 -2
    2 sene önce lise son sınıftaydım, sınıfta bi kız vardı okulda bile kapalıydı kız o zaman, kız yurdunda kalıyodu hatta avcılarda, amk görseniz hep allahtan peygamberden bahsediyor bende bi sus amk diyemiyorum sıkıla sıkıla dinliyorum, neyse biraz samimiyetimiz ilerledi işte lise sonuz, ders çalışıyoruz okulda millet hep birbirine iyi olduğu dersi anlatıyo, yani kim hangi derste daha iyiyse diğerine onu anlatıyor falan, bende tarih ve edebiyatta çok iyiydim rica etti anlattım o gün okulda bayağı samimi olduk ve yaa ben size gelsem olur muu? hem daha iyi anlatırsıın dedi ve huur gülümsemesi yaptı.

    sonuç mu? o ay ocak ayıydı ve haziranın sonuna kadar bu huuryu o gün evde ilk olarak evde olmak üzere 6 ay boyunca gibtim. defalarca kez suratına da söyledim ne çeşit bir huur olduğunu hem kapalı allah din kitap takılıp hem de kaşarın teki olduğunu o da kabul ediyordu zaten. 1.5 senedir görüşmemiştik bugün whatsapp'dan yazdı yine, istanbul'a gelmiş yarına ayarladık yine gibicem kahpeyi daha 2 hafta buradaymış. bu kız sözlü bir de amk. üniversitede sözlendiğini söylemişti en yakın arkadaşı, sözlendiği bebe de mollalardanmış amk.

    yani demem o ki bir kapalı kız bulun ve samimiyetinizi yavaş yavaş arttırarak gibiş düzeyine getirin, ben başka bir şey demiyorum, asıl huur bunlar amk.
    ···
   tümünü göster