/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +45 -3
    Evet beyler mevzu derin , çoğu kişinin ortak derdi yalnızlık , (maksat olayı forum formatında yansıtmak değil dertleşmek)

    Her sabah evden cıkarken kapıyı sen cekiyorsan, otobüse binince tek kişilik koltukları tercih ediyorsan, okuduğun yıllarda en arka sıraları oturuyorsan büyük olasılık ya yalnızsın ya da yalnız kalmak istiyorsun. Oysa yalnızlık bir yılan gibidir. Sessizce, farkettirmeden girer hayatına ve öylesine sararki seni kendine geldiğinde ya ip boynunda ya silah başında yada kendine gelemeden mefta...

    Sabahları kahvaltıyı kendin hazırlıyor ve kendin yapıyorsan, kafelerde tek kişilk sipariş veriyorsan coğu zaman, gözlerin hep bir bir özenti ile bakıyorsa başka çiftelere sen ya yalnızsın ya da yalnız kalmak istiyorsun.. Akşam yemeklerinde sofrada tek tabak, tek catal bıcak oluyorsa, televizyonunda karşısında tek kişilik koltukta oturuyorsan, rahat rahat tüm lig maçlarını izleyebiliyorsan yalnızsın demektir. Geceleri yatakta tek tarafa dönüp üşüyerek uyuyorsan, sabah alarm calmaya başladığında sen kapatana kadar susmuyorsa, kalktığında içinde bir istemsizlik oluyorsa sen yalnızsın demektir.

    için sıkıldığında, derdin olduğunda, ağlamak istediğinde sessiz kalıyorsan ve herşey içinde yaşayıp bitiriyorsan (bitirebiliyorsan) sen yalnızsın demektir. Cok mutlu olduğunda, sevinçten göklere ucman gerektiğinde, mutluluk cığlıkları atman gerektiğinde ufak bir tebessümle geçiştiriyorsan anı yalnızsın demektir. Hastaneye yattığında rahat rahat hastane bahçesinde istediğin yere gidebiliyorsan ziyaretçinin gelmeyeceğini biliyorsun demektir. Birgünün bir güne uymuyorsa plansız yaşıyorsan kimseye zaman ayırmıyorsun ya da senin için zaman ayırman gereken özel birileri yok demektir. Yalnızsın demektir.

    Edit : Artık bir sigara daha yakabilirsiniz ...
    ···
   tümünü göster