/i/Tespit

  1. 1.
    0
    gibmişim filstinini mısırını amq sanki onlar normal ülkeler de. huur çocuğu dexer kendini dünya lideri sayıyor ya. gören de türkiye norveç olmuş
    ···
    1. 1.
      0
      La o adamın kendisi de biliyor bi halt olmadığını ama oy almak için öyle olduğuna inandırıyor milleti. Millette saf inanıyor. Konu o adam değil ki. Konu bu devlet. O ülkeler normal değil diyorsun. ben de bundan bahsettim aga. O ülkeler normal değil biz normal bir ülkeyiz. Üstün ülkelere özenip kendi normal ülkene tak atma.

      Yada at dıbına koyim çokta gibimde sanki senin düşüncelerin. Sen yapmazsan askerliği ben yapmazsam kim yapıcak anasını satayım? Bu ülkenin şartlarında zorunlu askerlik şart. Profesyonel orduya da karşıyım, herkesin eli silah tutmalı bir seferberlik haline hazır olmalıyız.

      Bak ben de şu anki durumdan memnun değilim. Kafayı yemek istemiyorsan yurtdışına yerleş panpa. Yurt dışına yerleş ama bu devleti de sev, devlet zor durumda kalırsa bu devlet için savaş olur mu?

      Atalarımız hep öyle yaptı, eeeehhhh bu insanlar da ne kafasız, zaten bu memleket hep hakkımı yedi diye düşünmediler, bu devlet çok zor şartlarda kuruldu öfkeyle mantıksız konuşuyorsun.
      ···
   tümünü göster