1. 5151.
    +2
    3. haftaya giriş...

    Panpalar bu sefer hakketen bırakıyorum lan geçen sefer internet ve bazı etkenlerden dolayı asılmıştım ve birdaha yapmamak üzere yemin edip bıraktım.Entryi olabildiğince uzun yazıp sancılı olan 3. ve 4. haftalar boyunca interneti büyük oranda kesicem beyler.Yaklaşık bir yıldır bu olayı denemeye çalıştım fakat bazı etkenlerden dolayı bir türlü bırakamadım bu yüzden bu etkenlerden bahsedip bazı tavsiyelerde bulunacağım

    -Tavsiyeler-

    1-Öncelikle bu 31 ve ferreyi neden bırakmak istediğini ve geçmişteki kötü günlerinizi düşünün beyler yani ne istediğinizi bir kavramanızı öneririm.

    2-Sağlıklı yemeye bakın - Her yiyeceğin aşırısından kaçının beyler ve şeker , beyaz ekmek (hatta genel olarak ekmek) , pirinç , patates, fazla tuz gibi şeyler yani karbonhidrat ağırlıklı şeyleri çok çok azaltın ve benim gibi kilo vermek isteyen panpalarım hepsini bıraksınlar.Şahsen ben bunları bıraktığımdan beri çevremden zayıflamam hakkında sözler duydum.

    3-Cildinize ve yüzünüze bakıp genel olarak temiz olun ve temiz giyinin beyler.Temizlik gerçekten önemlidir.

    4-Egzersiz ve spor yaparak testosteronu uçurun beyler.Param yok Spor salonuna gidemiyorum imkan yok diyen panpalarım için evde yapabileceğiniz egzersizleri içerip 60 günde baklava sahibi olmanızı amaçlayan sokmadan giben insanity workout progrdıbını öneririm.Hemen torrent olarak şurdan http://indirin-http://inci.ca/udt2k1tsbh

    5-Kısa ve uzun hedefleriniz olsun

    6-Hobilerinizi geliştirin

    7-Kızlarla fırsat buldukça ve en önemlisi kendiniz fırsat yaratarak konuşun.

    8-Asla yalnızken internet kullanmayın beyler çoğunuz ne dediğimi anladı.

    9-Stresten , olumsuzluklardan , negatif düşüncelerden uzakta kalın ve her şeyin olabildiğince pozitifini düşünüp çözüm üreten insan olun.

    10-Ayda bir de olsa hiç bir zaman 31 çekmeyin beyler.Bir kere çekersiniz nefsiniz hemen Nasıl olsa bozdun bir kere daha yap bişey olmaz gibi şeyler söyler ve üzerine bahaneler uydurur (1 senedir başıma geliyodu bu olayı)

    -Etkiler-

    1-Daha erkeksi olma , olaylara tepki verme yani tersleme , genel anlamda güçlü olma ve var olan gücü tam anlamıyla kullanma.

    2-Öfkeli olmanın yanında öfkeyi kontrol etme

    3-Kızlarla çok daha rahat normal insanmış gibi konuşmak ve onların da sizlerle konuşması (şuan hala kız arkadaş yok şu bırakma sürecini bekliyorum )

    4-Zihin daha berrak yani bir şey üzerinde kolayca ve çok hızlıca düşünüp karar verme , çözüm üretme , kısacası iq'nüz artıyo lan sanki

    5-Utangaçlık, konuşmada tutukluk, konuşurken eee ııı gibi şeylerin ortadan kalkması

    6-Güzel ve verimli bir uyku

    7-Rüyalanma olayı haliyle oluyor ve 31in üzerine bin basar (buarada rüyalanma falan hiç etkilemiyor)

    Şimdilik bu kadar beyler sağlıcakla ve bol reseptörle kalın !
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Bende olduklarını zaten söyledim panpa ama hala arada var kelimeler bir araya gelmiyo o da uzun cümlelerde falan. Zamanla geçiceğini umut ediyorum alt tarafı 2 hafta oldu. Onun haricinde ses daha da kalınlaştı ve içten geliyor gür çıkıyor.
      ···
    2. 2.
      0
      7. maddede ne demek istediğini biraz daha açar mısın doğru anlamışmıyım
      ···
    3. 3.
      0
      Panpalar bir dişi ile konuşmak için belli bir zamanı beklememeye bakın , gidin ve hemen konuşun. Kendiniz fırsat yaratından kastım buydu.Her gün hafiften konuşursanız bu sizin için + dır. Verdiğim başlıkta zaten gibicidede nickli panpamız tüm ayrıntılarıyla aktarmış bi bakmanızı öneririm.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster