/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    evrim 10 yılda olan bişey değil kardeş , milyon yıllar boyunca süregelir ve bunda en önemli faktör hidrodinamik ortam şartlarının değişmesidir .evrim ağacın dalları gibidir kimi dallanıp budaklanır kimi ise direk kendi başına uzar gider. kanıtlanmış bir çok şey varken evrime inanmamak aptallıktır. ama bunu din ile bağdaştırmak ayrı bir aptallıktır.
    ···
    1. 1.
      0
      milyon yıldır olan bi durumun kanıtı olmalı kanıt olmadan evrime inanmak gerizekalılık olur
      ···
    2. 2.
      +1
      bir çok makale var kardeşim nasıl kanıt yok diyebiliyorsun anlamıyorum yuh artık senın kı cahilliğin daniskası kusura bakma.en buyuk ornegi aids virüsüdür git araştır . ki aids virüsüne gelmeden milyon tane fosil canlı kalıntıları vardır bunun kanıtını gösteren, araştırmadan görmeden bilmeden tabiki yok dersin.
      ···
    3. 3.
      0
      kanıtın olmadığını darwin bile itiraf ediyor burada palavralar anlatıyorsun bana evrimi saçmalık olarak algılıyorum darwinin oluşturduğu bu hayal gücüne inanmak gerizekalılık olur kanıt olmadığı gibi mantıklı bile değil 1 tane bile kemik örneği yok evrime dair öyle bi durumun gerçek olması halinde sadece insan gibi akıllı bi varlık olmazdı sadece insanın olması diğer varlıklardan üstün olarak mantıksız balık benzeri yada ne bileyim farklı varlıklara benzer yada benzemeyen varlıkların oluşmasıda gerekirdi diye düşünüyorum
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster