/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -1
    Beyler gelin dün başıma gelen olayı anlatıyorum, ancak toparladım kendimi. Dinleyinde ibret alın amk
    Normalde izmirde okuyorum bilen bilir. 2 gün önce bütleri bitirip eve, sivasa geldim. O günde benim için babannem gelmiş bize yatıya 2 gün bizde kalacakmış neyse hasret giderme, sohbet falan derken geçti gitti ilk gün. Ertesi gece pederler erkenden yattı, ablamın yarın finali varmış o da uyudu. Ulan dedim film gecesi yapayım bu gece, 1-2 gençlik filmi izledim, noktayı da kaybedenler kulubüyle koydum.
    Koymaz olaydım, o dıbınakoduğumun filmi yüzünden acayip bir kıpırtı oldu içimde, dayanamadım açtım casting couch abimizi başladım sıvazlamaya, bir gözümde kapıda amk öyle bi kaptırdım ki kendimi biran bir elimle çavuşa selam verdiriyorum bi elimlede yanımdaki yastıkları sıkıyorum böyle geçen bi 20sn'nin ardından fütursuzca boşaldım, pcnin ekranını indirdim direk banyoya koştum attım minikleri klozete, bi sigara yakayım madem dedim, peder kattiyen evde içirmez bayada sinirlenir, geçtim odama açtım pencereyi, taşakları sere sere içtim. Islak mendile söndürdüm sigarayı.
    Odadaki çekmecede bi kaç boş paketle birlikte ıslak mendili de aldım klozete attım. Tam o an inanılmaz bir sıçma basıncı geldi, yani bir adım daha atarsam banyonun aynasını kıracak debide sıçıcam o derece, üstümdede boxer var sadece duşa girerim hesabı yapıyorum. Direk atladım klozete çatır çatır sıçtım. Ardından kalktım ellerimi yıkamaya giderken çektim sifonu dıbınakoyam çekmez olaydım.
    Klozetten tuhaf bi ses geldi, hani böyle bilardoda topa vurursun o da gider yakındaki bir topun ortasına çarpar tok bir ses çıkar ya, aynen öyle bir ses noluyo dememe kalmadan klozette suyla birlikte yükselen tak, sigara paketi ve döllü peçeteyi gördüm. Napıcam napıcam diye bir panikleme geldi, durmuyor da huur çocuğu ivmeli yükseliyordu bide ulan bende bi huy var panikleyince hemen kaçarım ortamdan, aklımı gibeyim o panikle bir depara kalktım, bir adım ilerlemem ile sırt üstü yere yapışmam bir oldu. Boynumdan belime kadar taka bulandım. O sırada salondan inleme sesleri geliyordu, tüm ahali çarpmadan çıkan ses ve salondan gelen seslerle birlikte uyandı babam direk banyoya geldi, ben hala yerdeyim kalkmaya tenezzül bile etmedim, yerde ıslak sigara paketleri, klozetin kapağına yapışmış döllü peçete, ve yerde boyundan bele kadar tak içinde ben, babamın ne lan bu hal it oğlu it demesine kalmadan ablam uyandı geldi, beni o halde görünce dayanamadı ablamda üstüme kustu. Ben yine bir panikle kaçmak için dış kapıya koştum, açtım kapıyı ulan açmaz olaydım, peder ne kadar ıvır zıvır varsa toplar eve, gitmiş kapıya alarm almış hani iki parça bir parçası kapıda bir parçası kapı kasasında olanlardan. Kapıyı açmamla car car car ötmeye başladı karşıda da üni okuyan 2 kız oturuyor, hemen sese uyanıp kapıyı açtılar, ulan orda varya pof diye kaybolasım geldi ordan, kızları görür görmez hagibtir napıcam derken yine bi panikledim merdivenlere yöneldim, ayağımın altına yapışmış bir tak parçası yüzünden merdivene adım atmamla sırt üstü yere yapışmam bir oldu. Sonra bi an karşı komşu gizemle göz göze geldim, Yere boxerla uzanmış üzerimde tak kusmuk karışımı ve lanet bir kokuyla, sadece baktım, yardım istercesine.
    Ardından babam yavaşça kapattı kapıyı karşıdaki kızlarda böğğğğh bööööög sesleri eşliğinde kapattılar. Ben bi 20sn kadar kıpırdamadan karanlığı seyrettim öylece.
    Apartmanın ışık sensörü yandı sonra, bekir amcaydı gelen, kapıcı bekir amca. Elinde faraş kafasında beresi geldi yanıma
    -noldu halı kilim ve paspas kenarı, ne bu hal?
    +öldür beni bekir amca, o farajı zütüme sok öldür beni
    -gel oğlum, hadi kalk
    +lütfen bekir amca, öldür beni yalvarırırm öldür.
    Bugün öğrendim ki ben banyodayken babannem namaza kalkmış, pcyi de kenara çekerken kulaklığın kablosunu basıp çıkarmış. E be cahil karı hadi kulaklığı çıkardın mouse'ı bulupda neden basarsın ki?
    ···
   tümünü göster