/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    Mükemmellik, iyi yada kötü diye sinirlandirilamaz. senin dediğin olsun kötülüğün olmadığı bir dünya düşünelim. iyi kavrdıbının içini doldurmakta mümkün olmazdı o vakit. Kıyas aldığın filozoflar iyi ve kötünün tanımında anlaşamadılar daha.
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeş şimdi yağmurun yağmasının bir sürü yara var değil mi? Ama yağmur bazı yerlerde sellere neden oluyor. Sen şimdi gidip sellere neden oluyor diye. Yağmurun yağdırılmasına kötülüktür diyemezsin. Yağdırılmasında 90 yarar var 10 zarar var diyelim. Eğer senin dediğin gibi olsa yağmur yağdırılmasa 90 tane yaradan yararlanılamayacağı için 100 tane zarar olur. Kader risalesinde bunların cevapları uzun uzun var kardeşim.
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeş şimdi yağmurun yağmasının bir sürü yararı var değil mi? Ama yağmur bazı yerlerde sellere neden oluyor. Sen şimdi gidip sellere neden oluyor diye. Yağmurun yağdırılmasına kötülüktür diyemezsin. Yağdırılmasında 90 yarar var 10 zarar var diyelim. Eğer senin dediğin gibi olsa yağmur yağdırılmasa 90 tane yaradan yararlanılamayacağı için 100 tane zarar olur. Kader risalesinde bunların cevapları uzun uzun var kardeşim.
      ···
   tümünü göster