/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +30 -3
    olay daha dün yaşandı. güzelce minibüse atladım eve gidiyorum oturacak yer yok. arka taraflarda ayakta bir yerde tın tın gidiyoruz (merak etmeyin düşmedim). neyse ben bindikten 3-4 dakika sonra bi kız bindi orta güzellikte o da en önde ayakta gidiyo ama yüzü arka tarafa dönük.

    Kız güzel olmasa da bir kızı minibüs, otobüs tarzı yerde gördüysem kızı gözümle giberim bu benim için alışkanlık haline geldi neyse ben bunu kesmeye başladım filan. Bu da fark etti o bana ben ona bakıyorum gözlerimiz adeta gibişiyor derken arka tarafta bir yer boşaldı geçtim oraya oturdum. sonra önde bir yer boşaldı kız da oraya oturdu. 5 dakika sonra ineceğim yere geldim.

    Kızın sırtı dönük olduğu için beni görmüyor bende hafif dikkat çekmek için ayağımı yere vurarak adım atıyorum öksürüyorum öyle öyle kapı tarafına kadar geldim. kızda tam kapının yanındaki koltukta oturuyor. kafasının arkasındaki demirden tutunup sesimi uçakta anons yapan adamların ciksi ses tonuna ayarlayıp "müsait bir yerde" dedim. kız kafayı kaldırır kaldırmaz göz göze geldik. minibüs durdu tam o arada sol elimi çekip kapıya dönerken kızın kafaya pat diye bir koydum. ayyyyyy diye bir ses geldi. kızın kafası bir ileri bir geri gitti. zaman adeta durdu bütün insanlar bana bakıyo. o kadar utandım ki hiç zaman kaybetmeden kızdan özür bile dilemeden minibüsün kapısından atlayıp yürümeye başladım. dünden beri çok utanıyorum amk.

    not: komik diye yazmadım beyler. oradaki insanların hiç birini tanımasam dahi harbiden moralim bozuldu :(
    ···
   tümünü göster