/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2
    Geçmişi olmayanın geleceğide olmaz.
    Geçmişini bilmeyenin geleceğinden hayır beklenmez.

    Türkçü olmadığın her halinden belli çok büyük ihtimalle malum ırktansın ama bilmen gereken birşey varkı var olanı eleştirip yok olanla gururlanamazsın burada yaptığın sadece kendini kandırmak.
    ···
    1. 1.
      0
      Turkum, malum irkin amina koyayim. Hic de turkcu olmami gerektirecek bi sebep yok. Demezler mi adama lan ibine, Norvec, Isvec, Isvicre, Kanada, japonlar dururken sana mi kaldi lan irkiyla ovunmek amk armudu.
      ···
    2. 2.
      +1
      Japonlara eyvallah çektimde norveç isveç isviçre ne lan dalyarak. Türk'ün geçmişini denizler mürekkep ağaçlar kağıt olsa yazamazsın. Sen Türkçü olduğunu savunup Türkçülerle alay etmiyormusun gelmiş seni cevap yazacak kadar giblemişim buna şükret başkada cevap bekleme benden.

      edit : sen cevap yazmadan ben edit geçeyim kardeşim herkes kendi kulvarında eleştirilir karşılaştırılır Türkler savaşçı bir millettir tutupta başka kulvarda kıyaslayamazsın.
      ···
    3. 3.
      0
      240,000 askerle Viyana kapisina dayanmis 10,000 Avusturya askeri bizi kapidan bile iceri gecirmemis. Savasciligi ne gotunuzden uydurup cikariyosunuz anlamiyorum. Saydigim ulkelerin hangisine karsi savas kazanmis, hangisi ile savassa yenebilir. Bak kardesim, bu kulvarlarin hepsi birbirine baglidir. Birinde iyi olan hepsinde iyidir. Hepsinin basinda da medeniyet ve toplum bilinci gelir. Ben bu dunyaya bi kere geldim, tek amacim colugum cocugumla iyi yasamak. Bana bunu turkculukle nasil saglayacagimi soyle en turkcu ben olayim. Soyleyemiyosan sus da dalgamiza bakalim amk.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster