/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -1
    kardesim ama orda insanlar öldü bu islamiyete yakışan bişey degil ve insandan daha onemli bişey olamaz insanın kalbini kırmak kabeyi yıkmak deniyor dini fark etmez yani insan deniyor evet onlar oyle yapmıs olabılır ama bunu biz o kişiyi oldurerek degilde okuyarak onlardan daha bilgili oldugumuzu kanıtlayarak yapmalıydık senin gorusune saygım var tabiki kimse peygambere yapılan hakaretleri yada mizah konusu olmasını desteklemiyo ama boylede bakmamız gerek diyorum ben.
    ···
    1. 1.
      -1
      Bu kadar ılımlı olma lan belli ki karikatürleri görmemişsin bile. Yıllardır millet bunları kınıyor bilmem napıyor iyice azıttılar sadece. Şöyle bi kaç huur çocuğunu öldürüp korku salmaları iyi oldu daha da sıkıyosa yapsınlar böyle karikatürler.

      Edit: ayrıca o zaman savaşta da gidip onların kalbini kırıyoruz ha dıbına koyim ? Bunun da bi ayarı var. Hadisi buldum ayrıca:
      "Peygamber efendimiz, (Bir müminin kalbini incitirseniz, kırarsanız, yetmiş kere Kâbe’yi yıkmaktan büyük günaha girersiniz) buyuruyor. " mümin diyor insan demiyor bilmeden lak lak edip te milletin aklını bulandırma

      Al sitede tam açıklaması var:
      http://m.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=13578
      ···
    2. 2.
      0
      bro ama yani savas halinde olunmadıgı icin boyle yapılamıyo .. zaten ateist bi dergiymıs yani oncedne takıp etmiyodum.. işte oyle bişey duymustum onu soyledim yanlış biliyo musum.. soyle bişeyde var bro işid türkiyeye girmeye calıssa canımız yansa inanki boyle bişey dusunmezdin bile.. işid ırakta musluman olanların canını aldı ve suan sempati toplamak icin boyle bişey yaptılar bence bilemiyorum.
      ···
   tümünü göster