/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +10 -6
    Osmanlı Türkçeyi bırakıp arap dilini alsın , kılık kıyafet dahil bütün Türk kültürünü gibtir etsin hatta devletin siyasetini bile arap siyasetine çevirsin sonra biz Türk geleneklerini bozmuş olalım vah vah vah... Cehalete bak mınakoyim.
    ···
    1. 1.
      +3 -7
      osmanlı türkçeyi bırakmadı osmanlı dediğin arapça değil osmanlıdan önceki devletlerle birlikte oluşan biraz farsça arapça ve türkçe nin karması osmanlı dil devrimi yapmamıştır. önceden gelenlerle harmanlanmış bir dil. devletin siyaseti arap siyaseti nasıl oluyor. müslümanlığı seçip cihad etmiş. topraklarını genişletmiş ne yapmasını bekliyordun. ve türk geleneklerini siz bıraktınız. tam olarakda bu yüzden ülke 12 yıl önceye kadar hiçbir gibim değildi. bugün türkiyeyi dünyada bütün ülkeler biliyor. gibe gibede bilecekler.
      ···
    2. 2.
      +5 -2
      reeeiizz ne laaan ahahahahah reislik ayağa düşmedi çok şükür siz o na reis dersiniz. biz şehitlere kelle apo itine sayın diyen yahudi onur madalyası sahibi şahıs deriz
      ···
    3. 3.
      +1
      Ülkenin yüzde 50si içinde bu amk cahilide var işte
      ···
    4. 4.
      +2
      Hardmen geçen gün Fransa'da Davutoğlu'na yapılan muameleyi gördükten sonra nasıl hâla Türkiye gelişiyor dünya ülkesi haline geliyor vs masalına inanıyorsun ? Bunun dışında yazdığın şeyler cevap almayı bile hak etmiyor.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster