/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -2
    o maddi kaynakla yaşadığım şehir olan tekirdağa daha fazla acil sağlık ekipmanı(ambulans vs) temin edilseydi komşumuz şuan yaşıyor olabilirdi...

    bildiğiniz gibi ambulanslar şehirin belirli bölgelerine yerleştirilir erken müdahale edebilmek için örneğin atıyorum her 4-5 de 1 ambulans konumlanır.

    neyse bizim komşu kalp krizi geçirdi, 112 arandı normalde şehir merkezine 3 dk da müdehale etmesi gerekilirken ambulans 7-8 dk sonra geldi. sebebi ise bizim mahallemizde bekletilen ambulans o sırada başka hastayla ilgileniyormuş, bir diğeri bozukmuş bir diğer mahalleden başka ambulans yönlendirmişler.

    sonrasında ise erken müdehale edilseydi çok büyük olasılıkla hastanın kurtarılabileceğini öğrendik.

    olay şu paraları sağa sola savuran, ayakkabı kutularında saklayan yada direk utanmadan çalan huur evladlarını desteklerken şunu düşünün birgün siz, sizin ailenizden sevdiklerinizden birinin başına aynısı gelebilir, ve bu saydığım sebepler yüzünden geberip gidebilir.

    o zaman hülooooğ diye değilde ağıt yakmak için bağırırsınız huur çocukları.

    -- birkaç ay önce manisada 12 kişi çıkan yangında ağır yanıklarla acil servise alınmış fakat yakındaki hastanelerde yanık ünitesi olmadığından ordan oraya ordan oraya gezdirilmiş ve erken müdehalede bulunulmadığından oluşan yanıklar sonrasında bazıları ölmüş kurtulanlar ise ömür bozu o izleri taşımak zorunda kalmıştır.

    o yüzden ben tüm sorumluların anasını bacısını gibeyim. teşekkürler.
    ···
   tümünü göster