/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +1
    alın lan ağlak binler bu benim bir arkadaşa anlattığım durum, işe yaradı ve gayet mutluyum, isteyen giblemez isteyen dener.

    direkt kopyala yapıştır yapıyorum.

    kankam bak şimdi anlatacaklarımın tek kelimesi kurmacaysa huur evladıyım yeri gelmişken ben de döküleyim.

    bi kız vardı sürekli kesiyordum amk bildiğin tutuldum lan kıza, neyse ben bir şekilde bu kızı yapıştıracam dedim, sonra kafamda yazdım çizdim kız ne yer içer nereden göç etmiştir nerede oturur, alaturkaya mı yoksa klozete kadar mı sıçar her taku öğrendim sonra bir gün bu kız kütüphanede ders çalışırken karşısına oturdum ve ben de ders çalışıyormuşum gibi yapıp arada onu kestim. yani bir nevi ilk izlenim. sonra ertesi gün bir daha oturdum ertesi gün bir daha ve derlerden girip bir şekilde kızla arayı buldum. şu an o kız benim sevgilim ve dediğim gibi yalan söylüyorsam huur çocuğuyum sadece 1 haftada ayarttım kızı hem de standart bir tipim olmasına rağmen.

    diyeceğim odur ki eğer bu kızı istiyorsan git ve dikkatini çek bir şekilde seni görsün göz aşinalığı olsun, eğer parası olmayan rezil bir huur çocuğuysan da ucuz mal alıp giyin en azından bir havan olsun kız seni tanımadan önce düzgün bir izlenim yarat.

    daha sonra da zaten bir şekilde iş dile kayıyor eğer konuşmayı biliyorsan bebnim gibi 1 haftada halledersin. bak gece gece beni şeytan gibmedi boşuna yazmadım bu kadar, iyi oku yazdıklarımı. bu benim girdiğim gireceğim en uzun entrydir amk.

    deneyin lan bir ne kaybedersiniz
    ···
   tümünü göster