/i/Devlet

  1. 1.
    +2
    Sen o "netenyahu'nun ülkesi" dediğin ülkenin nasıl kurulduğunu daha bilmiyorsun, gelmiş saçma sapan konuşuyorsun.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      o ülke oraya kurulmuş mu? kurulmuş. ilk toprağını parayla aldılar. satan kim? filistinliler. parayı yedikten sonra adamları sattıkları topraklardan atmaya çalışan kim? filistinliler. bir ton katliama uğramış şuan bile etrafı kendilerini katletmeye çalışan ülkelerle dolu ülke kim? israil. onlarca arap ülkesini tek başına 7 gün savaşında yenen kim? israil. hatta hızını alamayıp bi füze de gözlemci amerikan gemisine çakan ülke kim? israil. ne anlatıyon olum sen ne? adamlar 2 tane sivil öldü diye 120 tane filistinli öldürdü. senin 30 sene de 14 bin tane şehidin vardı. hangi birine sahip çıkabildin? daha dün yeni nişanlı kızın asker sevgilisinin kafasına sıktılar çarşıda. gencecik kızcağız dul kaldı. yaşadığı ev çatısı akan bir gecekonduydu. çok büyük devletin o kızcağıza bir ev veremedi de almanya'dan bir gurbetcinin ev bağışıyla adam akıllı bir evde yaşabiliyor şimdi. ne ile gurur duyuyorsun sen? sana şeref veren ne? israil her bakımdan sizin gibilerden 100 kat daha şerefli.
      ···
    2. 2.
      0
      adam haklı beyler kim ne derse desin doğru diyor. kaç tane israil vatandaşının ölüm haberini duydunuz? kaç tane israile saldırı düzenleyen terörist duydunuz? ışid bile züt korkusundan yanaşamıyor israile amk.
      ···
    3. 3.
      0
      Hala bu kafada olan kişileri görmek beni açıkcası şaşırtıyor, bu konuyu anlatmam çok uzun sürer kusura bakma şuan mobildeyken uğraşamam. Tabii cevapsız bırakacak adam değiliz biz, cevabını buradan okuyabilirsin;
      https://filistintopraklari . wordpress.com
      Ve bugünkü şehitlerimiz hakkında da bir yorum yapmadım, onu nereden çıkardın bir anlam veremedim, benim yazdıklarım sadece senin ilk yorumuna karşılıktı.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster