1. 51.
    0
    David fincher diye izledim bence baska artısi yok.

    Film direk evlilik ve intikam konusuyla geçiyor amina koyayim herhangi bir erkeği etkileyen şeyler değil. Ama yinede izletiyor kendisini. Oyunculuklarda ben afflecksalagi yine odun gibi oynuyor elini cenesine koyup iki hareket yapinca Oscarlik oyuncu mu oluyor salaklik işte. Amy rolünü oynayan rosamund pikeiyi rol yapıyodu laf yok.

    --spoiler--
    Filmin ortalarında kizin neden kayboldugu aciklaninca film hemen bitsin istedim. Cunku konu direk oraya kadar gider diye dusunuyorsunuz seyirci olarak. E bu salaklikla beraber filmde belli bir süre sonra gibiliyorsunuz uzun geliyor.
    Pgibopat kadın intikam almak için herseyi yapmasi filmi film yapti laf yok. How i met your mother barney sini yatagina atmasina çok şaşırmadik mesela ama kadin o bıçağı çekince ben bile irkildim. Acaba dünyada böyle kac tane pgibopat kadin yaşıyor diye soruyonuz da. Cogu kiz dışarıdan evlilikleri icin, mutluluklari için der hayatlarinin filmi olduğunu düşünürler ama bu film bencil bir huur karinin suçu sadece aldatmak olan bir erkegin hayatini gibisini konu alıyor. Amk marjinelleri. Su adamin aldattığı gibi bir kizla beraber olmak, cok sey istemeyen evlilik icin derin dusundurtmeyen bir kiz lazim erkeklere.
    Filmin gidisati 8 puan alsa guzel bir finalle 8.5 filan olabilirdi gidisata gore filmden mantikli ve unutulmayacak efso bir final bekliyosunuz fakat o kadar iğrenç ve anlamsiz bir sonla karsiliyosunuz ki benim gözümde puani 7 amina koyayim.
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster