/i/Acil

  1. 1.
    +18 -4
    huur çocukları buraya bakın buraya. şu fotoğrafa bakın dıbına koduklarım. sinirden gittim kitabı karıştırıp ilgili yazının fotoğrafını çektim. lozanın imzalanması 6 ay sürmüştür, bu 6 ay boyunca görüşmeler çıkan anlaşmazlıklar yüzünden bir çok defa kesilmiş ve gazi mustafa kemal ordularına savaş için hazır ol emri vermiştir. size diyorum huur çocukları sizee... siz bunu çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz lan? ulan tüm memleket ümitsizliğe düşmüş memleketin işgalini izlerken rütbelerini söküp, hayatını tehlikeye atarak "ya istiklal ya ölüm" diye meydana çıkarak bizim zütümüzü kurtaran koskoca mustafa kemal'in milletine böyle bir şey yapması söz konusu olabilir mi? siz neye dayanarak lozanda gizli maddeler vardır diyorsunuz bre kitapsız huur çocukları?

    Birisi başlık açmış lozan barış antlaşması 2023te bitecek birlik olalım vs. yazmış, oğlum bu nasıl bir cehalet nasıl bir rezilliktir ki bu adama 14 kişi şuku vermiş amk... hadi başlığı açan gerizekalı bilmiyor ulan onu şukulayan 14 kişiye ne diyecen amk?

    (bkz: 2023 lozan barış antlaşmasının bitişi)

    ya oğlum bu memleketin nasıl bir eğitim sistemi var ya? o kadar sene odun gibi gidip öğrenilmesi gereken şeyler öğrenilmiyorsa gibmişim ben böyle milli eğitimi.

    şu fotoğrafa bakın lozanın 2023te bittiği falan yok

    http://i.imgur.com/sQQn3ns.jpg

    Edit: buyrun bu da murat bardakçının lozan 100 yıllık bir antlaşmadır diyenlerle taşak geçen gezen yazısı: http://www.haberturk.com/...e-lozanin-gizli-maddeleri

    bilmemek değil öğrenmemek ayıptır, öğrenin.

    edit2: lan çıldırtmayın beni lozan 2023te filan bitmiyor sağda solda entel ayağına yatıp lozan 100 yıllık bir antlaşmadır diyen huur çocuklarının amacı nifak çıkarmaktır, bu cumhuriyet tarihine atılan binlerce iftiradan sadece bir tanesidir.

    edit3: ayrıca hiçbir antlaşmanın süresi 100 yıl değildir. barış antlaşmalarını bozabilecek tek şey savaştır. 100 yıllık olabilmesi için böyle bir madde eklenmesi gerekir.

    edit4: evet lozan hakkında bir tak bilmeden gelip konuşan bir arkadaşımız rezil olduktan sonra girdiği entryleri silip gibtirolup gitti.

    edit5: murat bardakçının bu konuyla alakalı 2. yazısı: http://www.haberturk.com/...in-gizli-maddeleri-mi-var
    ···
   tümünü göster