/i/Tespit

  1. 1.
    +51 -24
    Tayyipistana girmek için kendinize ait bir beyninizin olmaması gerekir. Kendi beynini kullanma hakkı sadece Ak Yetkili insanların çocuklarına aittir. Beyin sahibi olmak için Ak Beyin Merkezi denen kuruma gidip uygun bir ücret karşılığında beyin sahibi olabilirsiniz, bunun için Ak Beyin Sertifikası'nı hak edecek kadar geri zekalı olmanızdır. Eğer yüksek zekaya sahipseniz devlet beyninizi zorla elinizden alır.

    Ak Kadın Politikası kapsamında Ak Kadın Üretim Çiftliği denen yerde üretilen Türk kadınları ucuz bir para karşılığında Arap petrol krallarına, şeyhlerine satılmakta ve buna destek olan aileler petrol krallarının yanında yüksek maaşlara çalışma hakkı kazanıp Üstün Vatan Hizmet Ödülü denen başarı ödülü ile ödüllendirilmekte ve gazetelerde adı mutlaka geçmekte, halkın saygınlığını kazanmaktadır.

    Ak Namus Polisi, ülkenin namusunu korumaktadır. Kızlı erkekli sevgili teması denen teması yakaladığı erkeklerin sevgililerine birer ajan olarak Ak Namus Temizleyicileri denen ve Ak Yetkililerin çocuklarından seçilen insanlar onların karşılarında sevgililerine zevkle tecavüz etmekte ve içlerine boşalarak ceza vermektedir. Bunu yapan kızlar aile ve toplum tarafından dışlanır, yapan erkekte namussuz diye linç edilir. Sevgili olan, evlilik dışı cinsel herhangi bir etkileşimde bulunan Ak Yetkili insanlara, çocuklarına ve akrabalarına her şey serbesttir.

    Hırsızlık, tecavüz, dolandırıcılık, pid0fili, zoofili vb. her türlü suç Ak Yetkili insanlar ve çocukları için suç değildir. Yasaldır. Çünkü onlar seçkin, asil kanı taşıyan, halktan kopuk yaşaması gereken Tanrının seçilmiş insanlarıdır.

    Tanrı, Lamia çok yaşasın!

    Tanrı Lamia'nın dini olan başçalanizmden olmayan ve Müslümanların Allah'ı Lamia'nın eşi olan Recep Tayyip Erdoğan'a tapmayanlar kafirdir. Toplumda her türlü devlet tarafından dışlanır, demokrasinin haklarının her türlüsünden mahrum bırakılırlar.

    Bir ayette ulu Rabb şöyle der:
    "biz muhakkak ki ona büyük bir kudret verdik, biz kudret verenlerin en hayırlısı olanız. rabbin onunla olanlara ne yaptı, görmedin mi? hala akıllanmayacak mısınız? sizler hiç şüphesiz ki "ona (başçalan ) teslim olun, itaat edin " emrimizi kabullenmeyen azgın ve nankör bir topluluksunuz. öyleyse girin her bir nankör şeytanın ebediyen yanacağı azap çukuruna. allah sizlere artık lanet etmiştir, yeryüzünde ne bir dost, ne de bir yardımcı bulabilirsiniz. başçalan suresi/ 31.ayet "
    ···
   tümünü göster