1. 1.
    +1
    Artık fazla takmayacaksın kafaya kardeşim.Bu ülkenin %1'lik kurtulma ihtimali var ya, 10 Ağustos'ta o da tükendi. Bundan sonra ben memleketi daha fazla düşünemem.

    Elimden geleni yaptım mı ? Yaptım.
    Içim rahat mı ? Sonuna kadar.

    Bundan sonra sadece kendimi, bir de ailemi düşünürüm ben.

    Onlar "biz bunu nasıl yaptık" diye başlarını taşlara vururken,ben bir elimde biram bir elimde sigaram, haberlerde izleyeceğim bütün olanları.
    ···
    1. 1.
      0
      yani yarın amerika israil savaş açsa savunmayacaksın vatanı bırakıp gideceksin???
      ···
    2. 2.
      +1
      Ben bu kadar küçük düşünen başka birini daha görmedim.Ya da gördüm. Belki.

      Ama uğraşıp açıklayacağım, belki anlayabilirsin diye güzel kardeşim.

      1- Israil ya da Amerika* neden savaş açsınlar ki bize ? Zaten hali hazırda her istediklerini yaptırıyorlar. Zamanı geldiğinde de* bir şekilde onların "himaye" sine muhtaç kaldığımızda* aynı Mondros Ateşkesi'nde ya da Sevr'de olduğu gibi gizli maddelerle* topraklarımızı kendi topraklarına katacaklar.

      2-Haydi senin dediğin olsun, adamlar bize savaş açsın.Sen kendini 1915'te falan mı sanıyosun ? * Senin o adamların elindeki nükleer enerjiden, kimyasal silahlardan haberin var mı ? Ya onu geç, bizim mehmetçiğimizin eline geçemeyen silahlar onların kıçı kırık mahalle dükkanlarında bimdeki bili bili yumurtaları gibi satılıyo dıbına koyayım bundan haberin var mı ?
      Hadi diyelim onu da geçtim, Allah aşkına bahsettiğin ülke Amerika aq.Amerika lan. Adamların askeri nüfusundan haberin var mı senin ?Adamların ne şartlarda eğitildiği hakkında bilgin var mı ?
      Senin o hakkında efsaneler okuduğun süper askerler var ya hani şu bordo bereliler,bi onun eline bi de sıradan bi amerikan deniz piyadesinin eline bi bıçak ver gör bakalım piyade neler yapıyo.

      3- Hadi her şeyi geçtim.Ülkeyi Amerika ya da Israil yönetmiyor. Silah ve asker gücümüz onlarla eşit seviyede hatta daha üstün. Bordo berelilerimiz de zebellah gibi.

      Ya sen vatanı kimin elinden kurtarıp kimin eline vereceksin gözünü seveyim ya.Sen gittin kurtardın vatanı savaşı kazandın. Buyur Tayyar Amca ben vatanı kurtardım bunlardan, hadi al da anamızı gibmeye devam et mi diyeceksin ?

      Bırak allah aşkına bilmediğin konularda yorum yapma güzel kardeşim.

      edit:imla
      ···
      1. 1.
        -2
        Her dönem sağcılara karşı bir düşmanlık bellendi amacınız solcular olarak iktidar kavgasıysa bu kafayla bir 50-60 sene daha iktidara gelemezsiniz...
        ···
      2. 2.
        +1
        Evet haklısın 50-60 sene daha iktidara gelemeyiz belki ama bu bizim kafamızdan değil, sizin kafanızdan kaynaklı.Biz işçinin hakkını savunurken senin babanın da hakkını savunuyoruz.Şimdi o kadar derine giremeyeceğim çünkü kafanın almayacağından o kadar eminim ki.

        Ama şunu sorabilirim.Her dönem sağcılara karşı bir düşmanlık beslendi ? Hangi ülkede yaşıyoruz merak ediyorum. Hayır çünkü bahsettiğin olay Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde yahut Trinidad ve Tobago'da olmuş olabilir. Fakat farkındaysan Mustafa Kemal Atatürk ve ismet'ten sonra başa gelen kim varsa ya Allah-Kitap-Bismillah-Allahuekber-Cami kombosunu kullandı ya da ekonominin getirdiği şartlar neticesinde (bkz: Bülent Ecevit) oralarda tutundu. Dolayısıyla eğer bahsettiğin ülke Türkiye ise biraz yanlış bir düşünceye sahipsin kanımca.

        Öte yandan her hangi bir solcunun amacının iktidar kavgası olması olayın tamamen mantığına ters.Çünkü komünist düzende iktidar yoktur. Sadece halk vardır.
        Ha iktidar derken sen diğer konudan bahsediyosan, maşallah hepimiz dimdik adamlarız...
        ···
      3. 3.
        +1
        Bravo hürrem düşüncelerine katılıyorum. Beyinsizlerin anlamasını da beklemiyorum.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster