/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4 -8
    14 yaşında hayatını kaybeden bir çocukla ilgili girdiğiniz entryleri gördükçe kanım donuyor. Belki bir gün birçoğunuz baba olacak. Çocuğunuz 14 yaşına geldiğinde, bugün yaptığınız ucuz mizahı hatırlayıp, gözlerinin içine bakarak kahkaha atabilecek misiniz ? Şimdi bazılarınız gelip teröristti, pkklıydı diyecek.
    14 yaşında bir çocuğun ölümü ne teröristti diyerek aklanabilir ne de ekmek almaya gitmiyordu diyerek. Siyasileri aklamak için değil vicdanlarınızı aklamak için çaba sarf edin.

    edit : @3 Burakcanların, Berkinlerin ölmesinin sebebi içimizdeki nefret. Siyasi veya dini kimliklere değil insan hayatına değer verirsek bütün bu ölümlerin karşısında durabiliriz.

    edit2: Girdiğim entryden Furkan'a üzülmediğimi nasıl anladınız ? Siz furkana gerçekten üzülmüyosunuz, ölen bir insanın ismini tarafını göstermek için kullanıyosunuz. O yüzden benide bi taraf olarak görüyosunuz ama ben şuan siyaset yapmıyorum. 14 yaşında hayatını kaybetmiş bir çocuğun arkasından küfredebilecek kadar aşşağılık olduğunuzu belirtiyorum sadece.
    ···
   tümünü göster