/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +128 -12
    http://www.haber7.com/gun...baskinda-sasirtan-goruntu

    Sen git adamlara sınırlarını aç, kamp kurup karnını doyur suyunu içir, bu köpekler gelsin apo posteri açsın!

    Hele ki milletini rencide edercesine, 2 milyon insanı ülkeye sokup 300 Uygur Türk'ünü memlekete almayanlara ne demeli?

    Bakın görün işte, bu adamlar canlarını kurtaran millete karşı Kürt milliyetçiliği yapıyor, ama sen gelip "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diyince faşist oluyorsun.

    Bu ne demektir biliyor musunuz? Ya bu Kürtçü-Komünistler bizi yok edecek ya da biz Türk Milleti olarak bunları YOK EDECEĞiZ!

    ...

    Bu Chp'nin ve Mhp'nin de içinde olduğu düzen partilerinin ihaneti devletin en üst kademesinden en alt kademesine kadar işlemektedir. Eğer sen bu düzene baş kaldırmazsan ileride baş kaldıracak bir ülken dahi olmayacak. Ki Vekilleri 20 bin lira alan Türkiye'nin bugün dünyadaki refah sıralamasında Dominik Cumhuriyeti'nin bir üstünde 51. sırada olması vesilesiyle senin başkaldırmaman için maddi varlığın bitirilmiştir.

    Manevi varlığın ise futbol maçlarıyla, dizilerle, okul yaşını 5'e indiren, OKS'yi kaldırıp SBS'yi 6. 7. 8. sınıflara getiren, sonra bunla da yetinmeyerek her döneme sınav koyulan, üstüne bu kadar dersin içine birde Osmanlıca'yı eklen kanunlarla, çoğu ülke üniversiteye öğrencisini sınavsız alıyorken sen en verimli olabileceğin yaşlarında sana sınava odaklı bir hayat yaşatan bu çabalarla bitirilmektedir.

    Tüm bu zincirlerine rağmen, yoktan var ettiğin bir ülke vardan yok edilirken; sen dedelerinin sana kazandırdığı tarihin, şerefin ve şanın için bu düzeni yıkacak ya da yıkılacaksın! işte tüm mesele budur.

    http://www.imgim.com/image/dsyly6m.jpg/

    Edit: Paralarınızla karnını doyurduğunuz bir ucube gelip "Apo bu milletin lideridir" dedi. Evet, yakalandığında "Beni asmayın :( Kürtler Atatürk'ü çok sevicek, benim annem aslında Türk'tü :'( " diye Türk askerine yalvaran bir lider... O liderinizle birlikte sizi bu topraklardan yok etmenin ya da şerefle yok olmanın vakti gelmiştir!
    ···
   tümünü göster