/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    Evet, efendim, dinci, dindar satanistlerin ergenik büyü ayinlerinde pentagramın üstüne sıçsam çarpılır mıyım? islam'dan uzaklaşıp satanist hocaların uydurduğu bu korkutma amaçlı masal ve hikayelere inanacak kadar bir seviyeye düşmek ancak bir aptala yakışır.

    Bu arada benim için satanistler de dindardır. Eski paganizm monoteist dinlerde, politeizmi kötülemek için şeytanı sembolize eder hale gelmiştir. insanlardan eski zamanlarda aka taka kutsallık, tanrılık yüklemiş ve bazı safların tek tanrılı dinlerde devam ettirdiği gibi kurban etme ayinleri v.s. yapmıştır. Tüm dinlerin atası büyüdür. Aka taka enerji atfedip bunların bazı sihirli sözcüklerle elde edilebileceği falan, hatta bunlara majisyen denir ve ileri derece de güçlü değil; şizofren ve cahil arayan insanlardır.

    Neyse geçiyorum... Ben şimdi bu satanist ayininin ortasında pentagramın ortasına sıçsam, işesem, kutsallarına sövsem ve alay etsem bana ne yaparlar? isa gibi çarmıha gerip ters çevirip yakın kurban ederek pagan tanrılarına tevbe mi ederler? Zeus'a, Lamia'ya falan... *
    ···
   tümünü göster