/i/İnanç

İnanç
http://www.haberler.com/g...-zanlilar-6701438-haberi/
  1. 1.
    +2 -1
    cemaat evleri, ülkücüler, solcular v.s. her telden oluşumun içinde bulunmuş bir insan olarak anlatmaya başlayacağım. dışarıda en koyu şekilde namusu savunan bir erkek en koyu şekilde ferre izleyen insandır. nereden mi biliyorum? arkadaş, akraba v.s. çok... hem de çocuk ve hayvan ferresi izlerler, ellerinde penisleriyle.

    bu namus diyenler var ya... işte onlar dinden imandan bahsedip insan olup ihtiyaçlarına yenik düştükleri için evde, yalnızken en çok ferre izleyip masturbasyon yapan insanlardır.

    genç kız, milf, türbanlı vb. ferre çeşitlerini izlemekten beyinleri sulanır. bunların internette nerelere girdiğini öğrenmek çok basit... öğrenci evindeyseniz key logger diye bir sürü program var... namusçu arkadaşınıza bilgisayarınızı verin, ve sabah internet geçmişine bakın... işte...

    en dindar, en ağır abi, en çakal, en beyefendi, en it v.s. fark etmez. hepsinde de denedim... chat sitelerinde buralarda namusçuluk taslayıp kızlarla konuşup penislerinin resmini atıp onlara seni seviyorum diye yalan söyleyip 31 çeken insanlardır. ben bunların ciğerlerini biliyorum. *

    kızlar güven konusunda erkeklere karşı aşırı saf olduklarından ne denirse inanabilirler, beyinlerinin evrimi böyle...

    ama işte bu namusçu insanların en güvenilmez, en abaza, en sapık, en namussuz insanlar olduğunu bilmezler.

    namusçulara tavsiye el alemin kızlarıyla ciks sohbeti yapıp penislerini sıvazlayıp, internet geçmişlerini silmeyi unutup burada "namus " demesinler.

    namus diyen erkek gizli ya da açık ferreci ve cikskolik, sapkın ve hastalıklı görüşleri olan biridir. seccadelerin de "allah'ın zina günahlarımı affet " diye kendilerini avuturlar.
    ···
   tümünü göster