/i/Yazılım

Umuyoruz ki geleceğin yazılımcıları bu altinciden çıkacak!
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    yarım saat yazı yazdım anasını sıktıgımın huur cocukları bi siteyi yaparken sıktır taktan yapktıkları ıcın hepsı bosa gıtt.bu sıteyı tasarlayanın ta anasını avradı yedı ceddını sıkım.

    yavru kurt beni dinle.küfürlerim seni üzmesin devam..kısa kescem aynı seylerı bırdaha yazıyom.

    bilgisayar bilgin,tasarımcı olman,wordpress bilmen bi gibime yaramaz.kendini parmaklaman hosuna gıdıyosa devam.git gta serisini oyna polis şifresini gir kendini mutlu et aq.

    programlama öğrenmek yemek yeme gibidir panpa.bizim türklerin analitik zeka,yetenek vb. gibi dediği saçmalıkları kafandan sil.silemiyosan kafanı kes.
    programlama=çok çalışma.bu kadar basit.

    http://www.youtube.com/watch?v=vL8I1uvjTZk
    bu videoda bu dıbına kodugumun zencisi yapıyosa bunu sen bilmiom aq dahada kötüsüde olabilirsin ama yazarsın lan.
    tavsiyem şu.c yi öğren.c seni 0 noktasına zütürür.ne fortran gibi geriye zütürür nede java gibi ileriye.sana derler işletim sistemimi yazcan yarram derler he aq de gecsin gitsin.c de genel mantıgı gordunmu dıger dıller uzerınde bılgın olur.hangı yolu sececıgını kendın belırlersın.yoksa sıkım sonıc şekilde site tasarlar karıların sivilcelerini yok edersin.

    herkes kod yazar.ama fransız ascısının yemeklerı mılyarlar yapar kuru fasulyecı ısmalı abının yaptıgı yemek 3 lıra yapar.burdan yol al ve devam et.

    en son algorıtma.algorıtma en onemlısı.algorıtmayı bılmessen ıkı yıllıklar gıbı mal mal kod yazarsın.algorıtmacılar parayı kazanır ve keyfını surerler.coder lar ıse sabah aksam sıkılırler.

    kendıne ıyı bak pompaya devam
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa adamsın yeminle yüzünü kara çıkarmicam.
      ···
   tümünü göster