/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    0
    sevgilime kafayı fena taktım hacılar.
    adı önemsiz, özel üniversite okuyorum. yarı burslu makine mühendisliğindeyim. kız ise tam burslu uluslararası ilişkiler. bize ebesinin amı gibi para girerken kız hiçbir gibime para vermiyor, üstüne okul 500 tl burs veriyor.
    aramızda 1 yaş var, ben daha büyüğüm. liseyi izmirin gözde liserinden birinde okumuş, ben istanbuldaydım, gene özeldeydim. lisesini 8.bitirip, üstüne zamanında dershanelerin alayını ücretsiz kazanmış. ben 5 sene boyunca hiçbir tak yapmadan, gayet vasat bir öğrencilik geçirdim. en sonunda da össde de bi tak yapamadım. kız tm ilk 2000.
    derslere gelecek olursak da, haliyle derslerim daha zor. notum şimdilik fena değil, 3.15 civarı. öte yandan bakıyorum buna, daha ilk senesinden 3.80'e yürüyor. bütün dersleri çatır çatır. asfalt delme makinesi gibi delmiş hepsini. ben şu an statikten geçme kalma dersindeyim. bölümdaş panpalarım bilir.
    geçen de kyk açıklandı bildiğiniz gibi, bana kredi geldi. kız ise burs aldı. oldu sana 830 tl. olum çok dert ediyorum bunları ya. bi yardım edin lan. kıskanıyorum amk resmen, kendimi yetersiz görüyorum, aşağılık kompleksine giriyorum. ölecem bu gidişle.

    panpalar yetişin.
    ···
   tümünü göster