/i/Tespit

  1. 201.
    +1
    düşünemeden doğru kişilere aşık olduğunuzu sanıyorsunuz sonra kız size tekmeyi basınca kendinizi eve hapsediyorsunuz ve dünya artık neyime moduna girerek herşeyin anlamsızlaşmasını göz göre göre izliyorsunuz. amk niye böyle yapıyorsunuz yemin ederim acıyorum böyle yapanlara. ulan dıbına koduklarım resmen kendinizi farkına vara vara bitiriyorsunuz yapmayın beyler bi kızdan ibaret değil hayat. dışarıya çıkın ve yeni yeni cıvırlara yelken açın bi huur için neden üzüleceksin ki. olum sen onu değil o seni kaybetti daha neyine üzülüyorsun. ben ondan başkasıyla yapamam diyenlerin beynini gibsen sevaba girersin o derece boş insanlar bunlar. ulan baktın kız senden ayrıldı hemen bana dönecek onun kafası karısık yarın bana tekrar döner deme amk. o kız seni gibtir etti artık başka birine aşık oldu ve seni gibtir etti. umut beslemek kendine olan güvenini yıkar geçer. izin vermeyeceksin kardeşim o seni takmıyormu ertesi gün gideceksin yeni bi kızla tanışacaksın.

    bir çoğunuz ben şimdi yeni bi kızla tanısırsam bu kızı temelli kaybederim. birazcık bana dönme ihtimali varsa onu bile yok ederim diye düşünüyor.
    sen böyle oldugun sürece bu beyinle bu hayatta daha çok kaybedersin amk. ne yapacaksın amk seni giblemeyen bi züt için arkasından bir sene yasmı tutacaksın. kendine gel bro sen bu değilsin amk. insan güçlü yaratılmıştır o yüzden insan olmanın hakkını ver boş yaşama. çektiğin aşk acısı için pişman olacaksın neden o günlerimi bi huur için heba etmişim. neden bu kadar gözüm kör olmuşta o pis fahişeden başkasını gözüm görmemiş diyeceksin. hadi ama dostum tek yapman gereken o koca kıçını kaldırıp yeni hayatlara kendini adamak..
    ···
   tümünü göster