/i/Tespit

  1. 201.
    +1
    gelen mesajlardan dolayı yazıma devam etme kararı aldım. ince konulardan bahsedeceğim ve malum final haftası oldugu için sürekli yazamayacağım.

    öncelikle bi kıza bağlanmanın sizin özgüveninizi nasıl düşürdüğü konusundan bahsedeceğim binler. sözlüğe girdiniz ve bu türden başlıkları okudunuz sonra tamam dediniz amk ben bu işi iyi anladım. kızları takmıcam, umursamaz davrancam ve birazda cool olcam dediniz. gittiniz önünüze gelen ilk kızda yazdıklarımızı denediniz. kız ağınıza düştü her şey iyi giderken bir anda işler tersine döndü ve sen kıza bağlandın. kontrolu kaybediyorsun ve tepetaklak oldun. bir anda ne oluyor bana amk oysa ki ben umursamaz bir insan olacaktım. neyse amaan boşver amk kızda benden hoşlanıyor nasılsa ben bu kıza bağlanırsam hiçbir şey olmaz dedin ve hiç bir şey umdugun gibi olmadı ! kız yavaaş yavaş senden uzaklaşmaya başladı. sen mesajlar atmaya aramaya başladın beni kendine bağladın şimdide böyle gidiyormusun ne olur gitmee tülay diye ağlamaya sızlamaya başladın e gözün başka kızları görmemeye başladı. sadece bu kız varmış hayatta ve hayat sadece bu kız üzerine kuruluymuş gibi o gibik beynini sadece bu konu üzerine yoğunlaştırdın.

    bakın yanlış yapıyorsunuz beyler. sizin o çok iyi olarak gördüğünüz kızların hepsinin içinde bi fahişe yatıyor. ulan yemin ederek söylüyorum amk geçenlerde bi kızla tanıştım kızdan cidden hoşlanmaya başladım beni kendine ben uzun ilişkilerin kızıyım, erkek arkadaşlarım bana el kol şakası yapamaz, ben seninle uzun düşünürüm ailemle felan tanıştırırım felan filan dedi. iyi niyetine hafif inanır gibi oldum ama sonra dedim kendine gel oğlum hani bağlanmayacaktın kimseye. bir kaç gün sonra buluşacaktık ve ben senle buluşmak istemiyorum ve aramızdaki bu şeyde bitsin dedim. baktım kız neden anlaamadım felan dedi. ulan dedim acaba yanlışmı yaptım hayatımın aşkı belki buydu dedim. ama dönemezdim kararımdan onu gerçekten tanımak için bunları yapmam gerekiyordu. eğer ben onunla bitirdikten sonra hala aynı davranıyorsa tamam diyecektim bu kıza bağlanabilirim.
    2 gün geçti aradan ve ben arkadaşlarıyla el kol şakası bile yapmayan biriyim diyen kız tam bir kaltak çıktı. erkek arkadaşlarının evinde takılmalar başladı.
    şimdi bunu size anlatmamın sebebi beyler; o ilk tanıdığınız kızlar asla sizin öyle gördüğünüz kadar iyi kızlar değiller. şunu asla unutmayın olum; hazineler yıkık harabelerde olur. sizin o çok iyi olarak gördüğünüz kızlar her zaman iyi çıkmaz ama şu kız ne kadar mal dediğiniz kızlar daha iyi çıkabilirler. bi kıza bağlanmadan önce onu sizin kulunuz, köpeğiniz edecek davranışlar sergileyin. ben bu anlatıgım kızdan etkilendim ama beni üzeceğini ve özgüveni gibip atacağını bildiğim için en baştan noktayı koydum. şimdi benim yerimde siz olsaydınız "ulan ne güzel aşık oluyorum amk niye çırpınıyosun ki keydini çıkar işte kızda senden hoşlanıyor" diyecektiniz. etrafımda 3 kişi bana bunu söyledi zaten ama bunların hepsi özgüveni yerine oturmamış, üniversiteye gelmiş ama henüz düşünceleri olgunlaşmamış kişilerdi. ben farkındalığımı ortaya koyarak aklıma karşı durdum ve onun düşünceleriyle savaştım, oyunlar oynadım ve gerçekleri görmek için istemediğim şeyler yaptım. ama haklı olduğumun bir kez daha farkına vardım.

    dipnot: tabii ki aşk karar vererek olunmaz ama onu kontrol etmek daima sizin elinizde.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster