/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +1
    yöntem (1); bim'den yiyecek çalmak.

    bim gibi bir marketin içinde neredeyse güvenliğe dair bir şey yoktur, içinde sırf süs olsun diye konulmuş güvenlik kameraları ve genel olarak marketin çıkış ve girişlerinde bulunan, bir cihaz vardır. parası ödenmemiş bir ürün ile birlikte dışarıya çıkmaya çalıştığınızda öten cihazlardan bahsediyorum.

    Bu cihazlar elektromanyetik dalgalar yardımıyla çalıştığı için aluminyum gibi bu tür dalgaları geri yansıtan maddelerin yardımıyla atlatılmaları çok kolaydır. güvenlik kameralarına gelince, bu kameraların bulunmadığı bazı reyonlar vardır. işte en büyük güvenlik açığı budur, nedenini yöntemi nasıl uygulayacağınızı anlatırken anlayacaksınız. Artık en iyisi ithiyacınız olanlar listesine geçelim.

    ithiyacınız olanar; iki adet siyah poşet, içinden aluminyum çıkan çikolata paketi çöpleri, yapıştırıcı, üç lira, bir adet aradaş.

    Zorluk seviyesi; normal.

    Uygulama; Çöplerden topladığınız boş çikolata paketlerinin içindeki aluminyumu çıkartın ve düzleştirin. elinizdeki siyah poşetlerden birinin içini yapıştırıcı yardımıyla aluminyum ile kaplayın.
    Arkadaşınıza içinde henüz bir değişiklik yapmadığınız poşeti ve elinizdeki üç lirayı verin. Ardından marketin içinde güvenlik kameralarının bulunmadığı bir reyon tespit edin, bundan sonra içi aluminyum ile kaplanmış siyah poşetinizin içine almak istediğiniz herşeyi doldurun. Arkadaşınız, sizin ona verdiğiniz para ile alabileceği kadar ekmek alsın ve sepetinin içine doldursun. Güvenlik kameralarının olmadığı reyonda buluşun ve paketleri değiş-tokuş edip, marketten çıkın.

    (umarım bunu yapacak kadar fakir değilsinizdir)
    ···
   tümünü göster