/i/Tespit

  1. 1.
    +34 -3
    bu serkan gecen bilkent e gelmisti orada dinledim sindi bu salak surekli konusmasında dioki iste biz türkiyeye bi yeni bi internet kültürü getirdik biz caps kültürü getirdik biz kırmızı bekrawunda beyaz font kültürü getirdik vs vs ee tamam guzel hos en sonunda ne dese begenirsin? inci sozluk insanların mizah anlayisini sergiledikleri bazen de ufak tefek kufurlerle birlikte icini bosalttigi yerdir.

    bıttı mı hayır. bunların yaptıkları gezi parkı olayı gibi aslında bi birikimin patlamasıymıs bak bak. devrımmıs soyleymis boyleymis.

    birinci nesil yazarim dinliom dinliom heralde diom bu baska bi siteyi anlatıo inciyle alakası yok. inci sozluk demese bilemicez yani dusunun.

    cunku adam kendını o kadar bır tak sanmıs, kalıtelı ve kültürlü bi halt sanmıs ki koskoca inci sozluge resmen arasıra ufak tefek kufur edılen yer dedi. yani ıncı sozlugun asıl halini asıl amacını anlatmaya utanıyor serkan pici. karsısında karılar kızlar oturuyorya, eveliyor geveliyor sözlügü kalıplara sokuyor az daha zorlasa sözlük pırıl pırıl dıcektı.

    vel hasıl kel am

    serkan ıncı sozlugu , yazarların yarattıkları orjınal halini savunmuyor uzerınden pırım yapıp kufuru kendınce yok gıbı gostermeye, buyuk bı proje yaptım bakın'a getırmeye calısıyor. yenı tasarımı o yuzden yaptılar. yakında kufur eden ucurulursa sasırmayın benden solemesı.

    serkan gotun yıyorsa soyleyemedıgın kufru vs yasakla bakalım o cok ovundugun devrım, kultur dedıgın. twıtter la karsılastırdıgın projen nolacak?

    "ıncı sozlugun kurucusu" sıfatıyla geldıgı soylesıde 1 saat konustu bunun yarım saatını mal mal kultur getirdik devrim yaptık'a ayırdı (ıncı sozlugun adı dahi gecmedi). 15 dakkasını uludag sozluk konusuldu. 10 dakıkasında mal mal ogutler verdı. 5 dakıkası fazla degıl. ıncı sozlukten bahsetti orda da ufak tefek kufur edılıyor bazen diye geveledı.

    ozet:

    serkan ın oc oldugunu ısbat ladım
    ···
   tümünü göster