/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +13 -2
    versus yazayım da bi gib var zannetsinler.

    amip'i giben belli değildir okati, tek eşlidir, zütünü yalnızca güçlü bulduğu, vücudunun %80'inden fazlası kıllı erkeklere vermektedir.

    amip, gerektiğinde çıkarıp daha rahat sakso çekebilmek için takma diş yaptırmıştır, dişleri kalkerli toprak rengindedir, okati'nin dişleri ise hiçbir operasyon geçirmemiş ana dişleridir, litosoller toprak cinsi rengindedir.

    amip'i kavgaya çağırsan "gelirim kanka" deyip gelmez, adamı anında satan kaypak bi maldır, okati ise olası bi kavga durumunda hala oğulları, amca oğulları, dayı oğulları kısacası aile eşrafından küçük büyük bütün erkek militanları döner bıçağı, sapan, motorlu ağaç kesme makinesi gibi alet edevatlarla olay yerine yığar.

    açlık sınırındaki amip, bakkaldan 30 kuruşa aldığı tek sigaraları yemeklerden sonra yarım yarım içerken okati ise, ayn al arab bölgesindeki kaçakçı akrabalarının ürettiği 'prestige', 'victory' gibi sigaraları içerek kürdistan ekonomisine katkıda bulunmayı kendine görev edinmiştir.

    amip'in anası, balıkesir'in gömeç'e bağlı dursunlu köyünde tanınmış bir huuryken okati'nin anası, 9 gözüpek gerilla anası memeleri sütyenine sığmayan gururlu bir ev hanımdır.

    amip, sözlükte herkesin gibtiği huurlara aşık olup zırıl zırıl ağlayarak başkasının dölü, o masum çocuğu aldırması için biricik sevdiceğine finansman sağlarken okati, bu konuda daha tutucudur, öyle ki; köyünün el değmemiş eşeklerini partner olarak seçer.

    amip'in tipi, yannanımın mum ışığında, iphone 6 plus 128 gb silver'ımla çektiğim yüksek çözünürlüklü capsine benzerken okati'nin tipi ise, yannanımın nokia 6600'la çekilmiş retrica ile düzenlenmiş capsine benzer.

    amip'in kaşları huur anasına benzediği için kalem gibi şekilli ve ince iken okati'nin kaşları, gözlerinin etrafını tamamıyla çevreleyen, kalemle çizmeye kalkasak kalemi hiç kaldırmadan rahatlıkla çizebileceğimiz garip bi geometrik şekle benzer.

    amip'in saçları kamyoncu babasının genlerini aldığından mütevellit pattex yapıştırıcıyla kel kafasına koyun yünü yapıştırılmış gibi yer yer açık iken okati'nin saçları, önde kaşlarıyla birleşip arkadan ayak bileklerine kadar hiç bitmeyen amazon ormanları gibi sık ve serttir.

    amip, karı kız ortamlarında koyu chp'li görünüp iş başa düşünce akp'ye oy veren pragmatik kişiliğine yakışır bi siyasal görüşe sahip iken okati, henüz 18'ine girmeden çeşitli ali cengiz oyunlarıyla oy vermeye başlamış dolayısıyla yaklaşık 45 senedir bdp'ye ve muadillerine oy vermektedir.

    amip, herhangi bir spor dalına gönül vermemiş yalnızca maç olduğunda "ehehe 4 yediler, mehehe 8 tane koydular" diye kendince dalga geçen bir embesilken okati, çocukluğundan beri tomalara taş, molotov atarak geliştirdiği tekniğiyle gülle atma, çekiç atma gibi spor dallarında uluslararası derecelere sahip ve diyarbakır halk oyunlarında mendil sallayarak halaybaşı görevini üstlenmiş sporseven ve sanatseven bi kişiliktir.

    amip'in müzik kültürü; türk pop, 'pilli bebek' ve 'leyla ile mecnun', 'behzat ç.' gibi dizi müziklerinden ibaretken okati, gabar dağı'ndaki müstakil mağarasına aldığı gramofonda, mırra eşliğinde 'çarnewa Bukê', 'DiYaR - MeRe' gibi kürt müzikleri dinlemektedir, kendi tarzı vardır.

    amip, çocukken geçirdiği yüksek ateşli bi hastalıktan mütevellit mental retarde iken okati, neandertal atalarının genlerini korumuştur, genel zeka fonksiyonları açısından normalin altında olmasının nedeni budur.

    amip'in belli bi karakteri yoktur, rüzgarda savrulan yaprak misali nerden eserse o yöne giden, ispiyoncu, içtenpazarlıklı, aşağılık bi huur evladı iken okati, kendini sosyalist diye tanımlayan anarşist, bölücü, çıkarcı bi karaktere sahiptir, amip'ten ayrılan özelliği grafiğinde hiçbir değişme olmaksızın hep aynı mal karakteri sergilemesidir, istikrarlıdır.

    sonuç olarak bu iki embesilin bireştiği ortak payda; ikisinin de fazlasıyla gerizekalı ve karaktersiz olmasıdır.

    son olarak yeni tasarımı kullanan liseli kardeşlerimin "uh karı var" diyip başlığa akın etmesi için arşivden bir karı capsi paylaşıyorum; http://www.imgim.com/image/liij9dy.jpg/

    selametle.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster