/i/Tespit

  1. 26.
    +5
    hiç kimseyi kırmamaya çalışırdım eskiden bir söyleyeceğimi bin defa tartar öyle konusurdum. insanlar kırılır diye onları küçümseyen kelimeler sarfetmezdim. çünkü beni bu hale sokan ve bu ruh haline bürüyen insanların bana bu şekilde davranmasıydı. yanlıııışşşş. beni bu ruh haline sokan bendim orosbu çocukları bendim ben ! insanlar bana hiç bir şey yapmamıştı ben yapmıştım bunu kendime amk. sürekli kendimi küçümseyerek başımı öne eğerek kendimi bu gibik ruh hali içine kendim sokmuştum. sizde öylesiniz oğlum inkar etmeyin. insanlar sizi asla küçümsemedi siz depresyonda olduğunuz için bunu o gibik, aptal kafanız nasıl algılamak istediyse öyle algıladınız. hiç bir söylediklerine cevap veremediniz.

    örnek:
    ortamdasınız kızlı erkekli ve konuşmuyorsun zaten ama kendince bir hata yaptın konuştun ve ordan osman çıktı ve dedi ki;
    osman: oğlum sen ne kadar gerizekalısın amk espri yapmayı bile beceremiyorsun.

    osman sana bunu dedi ve sende ruhsuz orosbu çocuğu gibi sustun değilmi cevap bile vermedin. ortamdan ayrıldıktan sonrada eve gidip saatlerce bunu düşündün. çocuk beni rezil etti ama çocukta haklı ulan ben gerçekten malım dedin. gerçekten bir taka yaramam ben yaşamamın bir anlamı yok gibisinden triplere girdin. değilmi lan zütveren itiraf et hadi oğlum.
    ···
   tümünü göster