/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +8 -1
    bu tavsiyem evlilikle ilgili binler.
    genelde çoğu efendi çocuk " ya bak kız serserilerle takılıyor sonra benle evlenmek isteyecek, ben de evlenmeyeceğim" der.
    ama yaşı gelince kıza aşık olur. " evleneyim dıbına koyim aşık oldum xd" havalarına girer.
    bi kız istediği anda sana kur yapar ve dünyanın en masum kişisi olarak gösterir. evlendikten sonra görürsün o "masum" kişiyi :d

    vereceğim diğer ve en önemli tavsiye ise annenin seni evlendirme çabası... bak bunu iyi hatırla ; sen askerden geldikten işe girdikten sonra annen başlayacak
    "oğlum artık evlen, evlenme zamanın geldi"
    " filancının kızı çok iyi hanım kız " (bu kızlar genelde belli yaştan sonra hanım olurlar :d öncesini söylememe gerek yok. )
    bak bu olay gerçekten tehlikeli, erkekler genelde annelerinin gösterdikleri kişiye platonik aşık olurlar kızla tanışmadan bile.. bunun sebebini bende bilmiyorum.
    ama dikkatli olun annenizin bu baskılarına boyun eğmeyin ve kendinize kural koyun " kesinlikle annemin önerdiği kızla evlenmeyeceğim" diye..
    anca böyle kurallarla kendinizi durdurabilirsiniz.
    kimse istedi diye evlenecek değilsin, bu senin hayatın başkasını ilgilendirmez.. biraz baskın ol dıbına koyayım ben böyle istiyorum de
    annenizin evlendirmek istemesinin sebebi :
    bilinçaltından gelen kabile anlaşıyı(eskiden din ve geleneklerden dolayı genç yaşlarda evlendirme olayı vardı.. evlenmeyenler ise kabileden atılır ve ölürlerlerdi)
    torun istemesi ve kızın ailesiyle anlaşması( kızın iyi, kötü olması.. mutlu olmanız, kimle evlendiğin annenin umrumda değil. annenin istediği tek şey torundur ve kızın ailesiyle iyi anlaşması önemlidir annen için)
    kadın da senle 30 yasına geldiği artık güzelliğinin işe yaramadığını bilmesi ve biyolojik olarak çocuk istemesi sebebiyle evlenir.
    tv de anlatılan mutlu aile aşk gibi hikayeler yalan beyler. evlenmen devletin işine gelir köle gibi çalısırsın kendin gibi nesiller yetiştirirsin , sisteme karsı cıkamazsın.
    kısacası evlilik köleliktir. ayık olun binler...

    bunları anlatmamın sebebi hayatı gibik bir şekilde geçen efendi çocukların meslek sahibi olduktan sonra da çıkmaza girmesin diye uyarmak istedim. evet bu ailenin hoşuna gitmeyecek ama unutma kimseyi memnun etmek zorunda değilsin dıbına koyayım hayat senin hayatın.
    ···
   tümünü göster