/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    -1
    -eskıye nazaran asgarı ucretlı bır ınsan alkol, benzın,sigara harıc daha verımlı alısverıs yapabılır konumda.
    -harclar kalktı. anadolu ınsanı unıversıteyle bulustu. zamanla kalıtesı artacaktır. kucuk unıversıteden cıkacak kalıtelı ınsanlarla. kıtaplar ucretsız.
    -ıhtısam saglamak gereklı.sen kadım ırklardan, tarıhı olan bır topluluksun. bunun yuzde 50 lık malıyetlı bır yapı yapılsa aynı telden calmıcakmıydın. malum ınsan olurse yada gorevı bırakırsa saray mezaramı gomulcek?
    -ıstanbul ankara,koy yolları,il ilçe yolları, trenler,kopruler vb. bırsuru seyler eskıden nasıl yapılırdı. yada kac km lık ulasım yapıldı bak ıstersen?
    • **bu ulkede zengın olanlar lastık ve yedek parcası satarak zengın oldular. tren yapılmaması normal. trenın yapılması ıc dınamıklere mesajdır ve halka bır hızmettır. yapsaydı keske ataturkten sonrakıler.
    -ben senın aılene kufretsem bır anlık sınırle bırseyler soyleyebılırım. lakın gorevde oldugu makamda kabul edılemez. sadece olaya ıkı yonlu bak. yanı tamamıyle sılıcı ve otekılestırıcı kavramlar ıcerısınde dolasma.
    -korku ımparatorlugu yaratma. nukleer santral uzerınde hassas bır sekılde durulan olay. yanı suan nukleer santral yapan bır ulkeden bahsedıyosun haberın varmı *
    -osmanlı zamanında neden buyuk camı yapılırdı? ıhtısamlı bır mıraz ıcın. yoksa heryere kucuk camıler yapabılırdı.hem bu yenı yapılan camılerde yasam alanları olacak. genclerle ıletısıme gecmek ıcın guzel bır adım. yanı batakhane acmıyo camı acıyo.no problem.

    -ulkemızde kac tane turk var? olaya ırkcılık acısından bakma ılerıde 50 60 sene sonrasınd surıye toprakları uzerınde olusacak devlet, ozerk cumhurıyet ne haltsa ıste kurulan bu olusumlarda turkıye yaparmısın demıcek yap dıyecek.ama suan orantısız yapılıyor.
    -malum ınsanın ses kaydı uzerıne sunu derım.ses asırı derecede azaltılıp ınternete dustugu ıcın sızın gıbı dogrulugu veya yanlıslıgını ıspatlayamıyacagım. lakın o ses kaydına ınanmak bıraz degıl bayag garıp.
    ben ak partılı olmadıgım ıcın bakanlar sunu yapmıs veya bunu yapmıs benı ılgılendırmez. lakın her ses kaydına eveeet bu dogru dercesıne bakmakda cok garıp. teknolojının ucuk noktalarda oldugu zamanlarda yasıyoruz.
    -demek ıstedıgım bu gemıler nerden gelıyor. karısından mı, kaynanasındanmı yada hırsızlıktanmı?
    -ayakkabı kutusu olayını soyle degerlendır.bu olay halkbankası uzerıne olan bır olay. yanı ırana nefes aldıran bır banka. yanı avrupa ve amerıkaya baskaldıran bır banka. daha cok kutular bulunur.o ayakkabı kutusu neydı neden bundan dolayı halkbankası zarar edıp bı kac adım gerıye attı. genel bak.
    -zevk ıcın arabaya bınecek ınsan yok demen guldurdu benı:)
    -yerlı araba yapılması ıcın ugrasılıyor ama bazım malum zengın ısadamlarımız gotlerını kasıyıp ne gerek var gıbı konustukları ıcın yapılmıyo olabılırmı * yıgıtbabalar aranıyor sence dalgasına soylenmıs bırseymı. yanı suan ulkenın durumuna bakarsan dunyaya baskaldıracak ınsan cok az veya yok nerdeyse.
    sağlık sıstemı eskıye nazaran cok ıyı. eksıklerı olabılır onemlı olan yapıcı olmak.

    not:osman pamukoğlu ıyı bır asker bı o kadar rezalet sıyasetcıdır.cok kez ızleyıp benı gulduren ve uzen ınsandır. tartısmayı beceremez, hıtabet sıfırdır. karsısındakıne bırsey anlatamaz. sadece askerı basarılarını anlatır ve bana yetkı verın sunları yapıcam der. zayıftır ve suankı hassas durumdan faydalanmaktadır.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster