1. 151.
    +2
    Adam haklı beyler. gibko memur hayatından, iş hayatından yeri geliyor okul hayatından (siz gibtirin amk liselileri) , yeri geliyor kavga ettiği eşinden kaçıpta azıcık yüzünü güldürecek bir platformdu. Belki siz asosyal tırsık dışarda birine laf söylesem acaba ağzımı kırar mı düşüncesiyle ifade edemediğiniz çok beğendiğim o fırlama zihinlerinizden fışkıran fikirleri muhabbetleri yeri gelince ciddileşmenizi istediğinizi özgürce ifade edebilmenizi birey olabilmenizi sağlamış olan bu sözlük, artık o anarşist ruhundan çıkıp, para kazanma adına treesome ve hatta gangbange uğrama yolunca emin adımlarla gidiyor.

    inci sözlük anarşizmin yeridir, özgür ifade platformudur. Herkese sövebilirsin, dalga geçebilir ve hatta yüceltebilirsin. Seven sever sevmeyen okumaz okursada basar çüküyü, şukuyu.

    Kısacası şekil şemal değilde sol taşak önemliydi. Buraya gelipte az siyaset konuşayım ya da gideyim tespitimi yazayım bakalım insanlar neler yazmış demiyor ki. Herşey spontane herşey gelişine burda. Birisi az önce zütümü gibtiler soruları alayım derken biride ciddi saptamalar yapabiliyor ve bunları alt alta görebiliyordu insanlar. Burası karmaşanın içindeki düzenin ta kendisiydi ispattı adeta.

    Şimdi gelinen noktada herşey sınıflandırılmış, kurala sokulmuş. Bu sözlük kurallarını kendisi koydu, düzenini kendisi oluşturdu. Sizlere de para kazandırdı. Şimdi bunu sınıflandırırsanız en alttaki iğrenç mhabbetlerle en seviyeli muhabbetleri birbirinden tamamen ayırmış olacaksınız. Benim gibi lan gideyimde az bakayım bu harun abiler ne tak yemişler sol taşakta neler dönüyor misali tıklanmaları kısa zamanda kaybedeceksiniz.

    Derseniz ki çokta fifi. Onada eyvallah. Ama unutmayın inci sözlüğü inci sözlük yapan bu muhabbetler. Yarak kürek puşt bir adamın süper birikimi olan entellektüel bir adamla kaynaşabildiği birbirlerinden birşeyler bulabildiği gerekirse tepkisini beraber koyabildiği mekan burası(ydı). Bu iki adamı yan yana getirip konuşturabilen tek platform(du) burası.

    Buradaki liselisi ergeni yetişkini olmadan bu platformun adı yine inci sözlük olurda birinci sınıf lokanta mantığıyla işletirseniz burayı yeni 3-5 kişi gelir sıkılınca gider yılların birikimide patlar.

    Uzun lafın kısası buradaki insanların sizlerin düzenlemenize ihtiyaçları yok. Kendi düzenlerini kendi karmaşaları, anarşileri içinde gayette iyi kurabiliyorlar. Sol taşağı geri verin anarşisini geri verin ruhunu almayın bu sözlüğün
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster