/i/Tespit

  1. 1.
    +6
    - Mal taklidi yapan normaller : bunlar genelde kısa entryler giren, başlıklarda çok dikkat çekmeyen.ara ara sizi güldüren ve şuku verip geçtiğiniz elemanlardır. sözlüğün "ananı siqtim" çöplüğüne dönüşmesini bu elemanlar engeller ve seviyeyi dengelerler. geneli dötüncü ve bebişincidir.
    -Liseliler ve liseli ruhlular : bunlar iki ayrı gruptur ki "liseli" olanlar tartışma başlıklarında kendilerini belli ederler. düşünmeden yoksun kahvehane muhabbetleri çevirirler ve genelde bir entry sıçıp gibtirolup giderler. entry numarası oyunu oynarlar." ananı siqtim xd" yazanlar genel kanının aksine " liseli ruhlular" dır.bu muallakler genelde liseli olmamalarına rağmen bilerek bu şekilde sözlüğü giberler ve bundan haz duyarlar.
    -Sazancılar : bu muallakler genelde mal taklidi yapan normallerden çıkar. çok sıkılırlarsa " entry nosu 99 olana züt yolluyorum" der 35 sayfa yazdırır ve yollamazlar. ilkokullular ve düşünce özürlüler asıl hedefleridir. sazanın bol olduğu yere sazancı olması çok doğaldır tabi.
    - Normal provakatörler : bunlar trollerdir. trollemekten zevk alan zeki binlerdir. iki lafla insanların zayıf yönlerini vurmayı bilirler.ve sözlükte sazan bol olduğu için başlıkları baya tututur. genelde küfür yemekten büyük haz alırlar
    -Yalanına sokuyumcular : sözlüğün araştırmacı gazetecileri bunlardan çıkar. eğer danışıklı gibiş dönmüşse hemen farkedip ifşa ederler. araştırmaya meraklı ve işsiz muallaklerdir. sözlükte bu aralar çok etkili olmasalarda önceden kendi jargonlarını bile çıkartabilecek kadar güçlüydüler. "bu da yalanına sokuyumculara gelsin" diye bir not bırakmak zorunda bırakmışlardır yazarları
    ···
   tümünü göster