/i/Tespit

  1. 1.
    +8 -4
    -Birinciler : kayıp nesil. sadece bazı eski mitolarda bahsedilir kendilerinden.
    -Standart türk genci : iddia başlıklarını kaçırmaz, kupon alır, kupon verir, fanatikçe futbol tartışır. ateşli küfür eder. maç günleri sözlüğün anasını bunlar giber. sözlükteki oranları %45-50 arasında değişmektedir.
    -ilgi huurları : gerçek amlılar. vücutlarının bir kısmını ifşa ederek tutulan başlıklar açarlar. standart türk gençleri en büyük hedefleridir. huur ruhludurlar. reelde tanıştığı yazarlarla gibişenler olmuştur. bilen bilir. oranları %5-10
    - Seviyeli muhabbet eden eskiler : seviyeli dediğim her entrysinde küfür etmek için kasmayan, içinden geldiği gibi yazan,dur @2 olayım şunu gibeyim diye çabalara girmeyen sözlüğün eski kullanıcıları, genelde gece ve sabaha doğru sözlüğe uğrarlar. kimisi uzun hikayeler anlatır ve efsane olur. kimisi kendi kitlesiyle açtığı bir başlıkta muhabbet ederler. zararsız elemanlardır. sözlüğün bu aralar %20lik kısmı.
    -Gerçekten zeki binler : bunlar gerçekten sözlükte nadiren görülen seviyeli, faydalı, birşeyler öğrenebileceğiniz başlıkları açan ya da başlıklara o havayı katan tiplerdir. geneli ikinci ve üçüncü nesildir. çok bulunmaz. rastgele denk gelebilirsiniz. sözlüğün %5lik kısmını oluştururlar.
    Edit : Pala panpamızdan alıntıdır, aklına gelen varsa ekleyebilir editleriz
    ···
   tümünü göster