/i/Anket

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +36 -23
    kızlık zarı patlak karıyla evleneceğime gider kerhaneden karı alır evlenirim amk.

    ne farkları var ki ? biri para için yapmış birisi zevki için. ikiside birşey karşılığında dıbını zütünü gibtirttirmiş.

    elin itinin gibini gırtlağına kadar sokturtturmuş. itin köpeğin döllerini yutmuş.

    bende alıcam bu kevaşeyi çocuğumun anası yapıcam. anamın babamın elini öptürücem ha.o dudaklarına değen bir sürü yarağın izi geçmeden bebeğimi öptürtücem ha.elin itinin köpeğinin sömürdüğü ısırıp parçaladığı meme uçlarından bebeğimi emzirticem ha.

    yok anam bizim kitabımız da yazmaz. şimdi hemen bi kaç meriç tipli gavat huur evladı gelir bu başlığa salak saçma konuşur.yok siz gibişiyonuz kızların hakkı yok mu şu bu diye veya bakire kızlar anal oral yapıyo derler.

    valla bilader biz evleneceğimiz kızın 7 sülale ötesini araştırır öyle evleniriz sen takma kafana. gavatlığınıza kılıf aramayın amk.
    ···
    1. 1.
      +3 -7
      çok tartışılan konudur bak yüz kere açılmıştır bu başlık ama anlamıyorsunuz o meriç dediklerin zaten yaptığı için savunur . senin gibi kendini menkıbeye wewqeqw adamış yazarlar daha bir kıza dokunmamıştır bu nedenle dediğin mantıklı ama sen de gidip 'itin köğeğin' dediğin kızlarla takılıyorsan binsin panpa. Yok değilse haklısın şuku .
      ···
    2. 2.
      0
      Düşündürdü bin bende kerhandden alacam aq verdik sukunu
      ···
    3. 3.
      0
      ben kerhaneden aldım karıyı evlendim çokta güzel oldu amk bi kızımız var ona gırtlak yapmayı falan öğretiyor müthiş bir işbirliği var
      ···
    4. 4.
      0
      ben kerhaneden aldım karıyı evlendim çokta güzel oldu amk bi kızımız var ona gırtlak yapmayı falan öğretiyor müthiş bir işbirliği var
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster