1. 1.
    +1
    makarna denildiği zaman akla ilk olarak öğrenci evleri gelmektedir. bunun sebebi hem maliyetinin düşük olması hemde doyurucu özelliğinin bulunmasıdır. bunun yanında çok uğraş istemeden kısa sürede pratik bir şekilde hemen hazırlanabilen bir yemek olduğu için çokça tercih edilmektedir.

    makarna denildiği zaman italyan'ların spagetti makarnalarını unutmamak lazım. keza kendileri için en ünlü ve bir tür aşkla yapılan bir yemek çeşididir.

    makarna yapmada öğrenciler genellikle üniversiteyi bitirdiklerinde, tıpkı bir italyan gibi makarna alanında gelişirler. her seferinde aynı tür makarna yenmek istenmediğinden değişik şekillerde makarna tariflerini dener ve var olan türleri yaparlar.

    makarna nasıl yapılır sorusuna kısa bir özet geçeyim. makarna; önceden kaynattığımız suyun içerisine, kaç kişiysek ona göre makarna bırakılarak 10 ile 15 dk normal ateşte bekletilerek çıkartılıp suyu süzülür. ve makarna'ya dilediğiniz şekilde sos hazırlanarak yapılır.

    makarna nasıl yapılır ve makalarna çeşitleri için burdan da bilgi edinebilirsiniz; http://www.kadin.pro/2014/08/makarna-nasl-yaplr.html
    ···
   tümünü göster