1. 26.
    +1
    --spoiler--
    o büyüttükleri çocuklardan erkekelrde çıkıyor biliyorsun? ondan sonra onlar ömrünü bilime harcıyor, sonra gelip kadına salak diyorsun.

    ulan o çocuğu o salak dediğin kadın büyüttü bikere

    onu bunu gibtir et, kadınları siz türkiyedeki gibi ezerseniz tak yapabilirler öyle birşey. avrupanın heryerindede bu problem var, cinsiyete göre ödeme koşulları var, yaptığın işe göre her tak değişiyor dıbına koyayım hiç eşit ortam yok, kadınlar hep zayıf gözüküyor. anca böyle tek tük sağlam kadın var iş sektöründe ceo olan yönetici olan falan, onlarda hep modern ailelerden gelmiş, yada ne bileyim iyi eğitim alıp o ortamlardan uzaklaştırılmış.

    ama nerede olursa olsun şu türkiyedeki saçma zihniyet var "kadın aptaldır, zayıftır, bi tak yapamaz, anca gibişir çocuk yapar." oldu canım, sen herhalde kadınların zekasının erkeklerden daha fazla olduğunu ve daha çabuk şekillendirilebildiğini bilmiyorsun? kadınlar erkeklerden daha zekidir, pratik zekadan falan bahsetmiyorum. erkeğin fizyolojisi güce dayanır, kadınınki akıla. ısrailde bak bakalım ailenin reisi kimdir; kadındır, evin en büyük anası ailenin reisidir, arı kovanı misali erkekler iş yapar.

    adamı sinir etmeyin amk

    not: feminist bir heterociksüel erkeğim, kadınlar korurum güzelde gibişirim, alan mutlu veren mutlu hadi iyi geceler.
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster